ENGASJERTE: - Alle har et forhold til kreft, og det trengs midler til utvikling av medisiner og hjelp til mennesker som er rammet, sier «Top Model»-programleder Siri Tollerød. Sammen med Marianne Jemtegård, Hanne Sørvaag og Nina Jarebrink, auksjonerer hun bort klær til inntekt for Kreftforeningen.  Foto: Morten Eik, Tor Lindseth, Andreas Fadum
ENGASJERTE: - Alle har et forhold til kreft, og det trengs midler til utvikling av medisiner og hjelp til mennesker som er rammet, sier «Top Model»-programleder Siri Tollerød. Sammen med Marianne Jemtegård, Hanne Sørvaag og Nina Jarebrink, auksjonerer hun bort klær til inntekt for Kreftforeningen. Foto: Morten Eik, Tor Lindseth, Andreas FadumVis mer

Donerer bort terningkast 6-kjolen

Kjendisene auksjonerer bort sine skatter til inntekt for Kreftforeningen.

SEOGHØR.NO: Tirsdag går startskuddet for en stor auksjon på nettloppisen Bloppis.no, der flere norske kjendiser donerer bort skatter fra klesskapet sitt til inntekt for kreftforeningen.

– Kreft er noe man ikke kan unngå å bli berørt av, og det er en av mine hjertesaker. Jeg har mistet en av mine aller beste venner i brystkreft, og har virkelig sett hvor forferdelig den kampen er, sier «Kjærlighetsredet»-programleder Marianne Jemtegård (33) til Se og Hør.

Jemtegård har valgt å donere bort et par platåsko fra Guess.

– Jeg er skogal, så da jeg skulle donere noe, så måtte det bli sko. Jeg er veldig glad i dette paret, de har liksom alt; gull, nagler og leopard.

- Jeg hadde dem på meg under en date med kjæresten min i Marbella. Daten endte med fyrverkeri på stranda, så jeg håper at kjærlighetsmagien kan gå videre til den som tar over skoene, forteller 33-åringen.

 Foto: TV3
Foto: TV3 Vis mer

Gir bort kjolen som fikk 6

Også modell og «Top Model»-programleder Siri Tollerød (26) har ryddet i klesskapet for å støtte den gode saken.

– Jeg donerer bort klær fra Nina Jarebrink, som jeg elsker! Det oransje skjørtet og den lyse blusen var et av favorittantrekkene mine under innspillingen av ”Top Model”, og jeg håper kjøperen blir like glad i plaggene som jeg er, forteller Tollerød til Se og Hør.

Artist Hanne Sørvaag (33) gir bort en kjole som fikk Se og Hørs Motepoliti, Jan Thomas, til å gi henne terningkast seks!

– Jeg har valgt å donere en nydelig kjole fra Moods of Norway. Jeg hadde den på meg under Moods sitt 10-årsjubileum, og ble så glad da jeg fikk en sekser av Jan Thomas. Kreftsaken er veldig viktig for meg.

 

Hyller Anbjørg Sætre Håtun

Initiativet til auksjonen ble tatt av designer Nina Jarebrink (33) og «Grand Prix-general» Per Sundnes (47).

– Det er veldig mange som blir syke, og jeg synes det er en viktig sak å støtte. Og jeg synes det er flott å samarbeide med Bloppis.no, som har en miljøvennlig appell, forteller Jarebrink.

Den svenske designeren med base i Oslo, auksjonerer bort en kjole hun har designet for å hylle sin kreftsyke venninne Anbjørg Sætre Håtun (41), kjent fra «Puls» på NRK.

– Anbjørg har alltid vært en inspirasjon for meg. Hun er en gledesspreder som våger å være sensuell og glamorøs. Hun er akkurat slik jeg vil at Nina Jarebrink-kvinnen skal være!

ANBJØRG I ”ANBJØRG-KJOLEN”: - Jeg vil at alle skal vite hvor fantastisk du er, derfor har jeg dedikert denne kjolen til deg. Selvfølgelig i rødt, kjærlighetens farge, som du elsker så høyt! skrev Nina da hun postet bilde av Anbjørg i kjolen på Instagram.  Foto: Instagram, Morten Eik
ANBJØRG I ”ANBJØRG-KJOLEN”: - Jeg vil at alle skal vite hvor fantastisk du er, derfor har jeg dedikert denne kjolen til deg. Selvfølgelig i rødt, kjærlighetens farge, som du elsker så høyt! skrev Nina da hun postet bilde av Anbjørg i kjolen på Instagram. Foto: Instagram, Morten Eik Vis mer

– «Anbjørg-kjolen» er perfekt til julebordet, men kan også brukes til hverdags. Nina Jarebrink er jo hverdagsglamour! Kjolen passer til alle slags kvinner. Har du ikke midje, så får du det i denne kjolen, skryter designer Nina Jarebrink, som har kledd opp kjendiser som Elle Macpherson og Rihanna.

Bloppis.no er storfornøyde med å få muligheten til å være en veldedighetsarena og skape oppmerksomhet rundt kreftsaken.

- Kreftsaken er noe som berører mange mennesker, både som pasient og pårørende, og det er flott å kunne skape engasjement rundt denne viktige saken, sier Camilla Helling Fuglem i Bloppis.no, som oppfordrer flere kjente personer til å donere ting de ikke lenger trenger.  

Slik fungerer auksjonen:

Den 15. oktober lanserer Bloppis.no en auksjon til inntekt for kreftsaken. Startskuddet for auksjonen går kl. 14.00, og innledes med kjolen Nina Jarebrink har designet i hyllest til sin kreftsyke venninne, Anbjørg Sætre Håtun. Utropsprisen på ”Anbjørg-kjolen” er på 2499,- kroner.

De påfølgende dagene starter en ny auksjon med klær eller tilbehør fra en kjent norsk person. Hver av auksjonene varer i fire dager. Alle klærne vil være synlige på Bloppis.no fra auksjonsstart.

Alle inntektene på auksjonen går uavkortet til Kreftforeningen–en landsdekkende, frivillig organisasjon innen kreftarbeidet, som finansierer over 25 prosent av all kreftforskning i Norge.

Bloppis vil også donere alle sine inntekter i perioden til samme formål, og oppfordrer flere kjendiser til å donere klær og ting de ikke lenger trenger til auksjonen.

Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.