SVINNER HEN: Mangeårig kokainmisbruk skal ha satt sine spor på Donatellas nese. Bildet til venstre viser Donatella i 1998, mens bildet til høyre er fra i år. Foto: SCANPIX/Stella Pictures
SVINNER HEN: Mangeårig kokainmisbruk skal ha satt sine spor på Donatellas nese. Bildet til venstre viser Donatella i 1998, mens bildet til høyre er fra i år. Foto: SCANPIX/Stella PicturesVis mer

Donatellas nese kollapser

Mange års kokainmisbruk har satt sine spor på kjendisdesigneren.

SEHER.NO: Donatella Versaces (52) mangeårige kokainmisbruk har vært tøft å takle for designerens kropp.

Nå ser det ut til at 52-åringens neserygg er i ferd med å kollapse som et resultat av misbruket.

Donatella avslørte første gang i september 1997 at hun fikk behandling for dopavhengigheten. Men etter at hun tok over driften av Versace-imperiet etter broren Giannis død begynte misbruket å sette sine spor, og i 2004 grep musikervennen Elton John (60) inn og ba henne søke hjelp.

Ifølge Heat sier den plastiske kirurgen Alex Karidis at det ser ut som om Donatella har gjennomgått kirurgi for å bygge opp neseryggen igjen, men at det ofte er en svært vanskelig prosess.

- Gjenoppbygging er en kompleks prosedyre, og det er ofte vanskelig å gjenskape ødelagt brusk. Jeg tror det er meget sannsynlig at hun vil trenge flere operasjoner for igjen å få bedre fasong og funksjon, sier Karidis.

LES MER: Stjernenes dopavsløringer