Donald Trump sjarmert i senk av Elise

Den norske skjønnheten nådde ikke opp i Miss Universe finalen - men vant hjertet til den styrtrike hotellkongen.

FLØRTET VILT: Donald Trump la ikke skjul på at Norges representant i Miss Universe finalen var hans favoritt. Eiendomskongen ble sjarmert i senk av langbente og flotte Elise fra Hamar. Foto: Privat
FLØRTET VILT: Donald Trump la ikke skjul på at Norges representant i Miss Universe finalen var hans favoritt. Eiendomskongen ble sjarmert i senk av langbente og flotte Elise fra Hamar. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mangemilliardæren Donald Trump (68) ble sjarmert i senk av vakre Elise Dalby Grønnesby (19) fra Hamar.

MISSER ALDRI: Donald Trump kom i helikopter og ble raskt omringet av 88 vakre misser. Norske Elise er nr tre til høyre for den styrtrike eiendomskongen. Foto: Privat
MISSER ALDRI: Donald Trump kom i helikopter og ble raskt omringet av 88 vakre misser. Norske Elise er nr tre til høyre for den styrtrike eiendomskongen. Foto: Privat Vis mer
FORNØYD MISS: Fra hun var en neve stor drømte Elise Dalby Grønnesby om å bli prinsesse. Nå har hun deltatt i den internasjonale finalen i Miss Universe.
FORNØYD MISS: Fra hun var en neve stor drømte Elise Dalby Grønnesby om å bli prinsesse. Nå har hun deltatt i den internasjonale finalen i Miss Universe. Vis mer
ÅPNET BALLET: Norske Elise Dalby Grønnesby ønsket velkommen til Miss Universe finalen ikledd bunad. Misse-showet i Florida ble sett av 1,2 milliarder TV-seere over hele verden.
ÅPNET BALLET: Norske Elise Dalby Grønnesby ønsket velkommen til Miss Universe finalen ikledd bunad. Misse-showet i Florida ble sett av 1,2 milliarder TV-seere over hele verden. Vis mer

De møttes under den internasjonale Miss Universe finalen i Florida for et par uker siden, der Trump er primus motor.

Flørtet vilt
Den berømte forretningsmannen og hotelleieren kom i helikopter og flørtet vilt med den norske deltakeren. 

Trump la ikke skjul på at han var spesielt begeistret for langbente Elise - selv om hun ikke nådde helt opp i konkurranse med hele 88 andre misser fra hele verden.

- Donald er en jordnær og hyggelig kar. Han har glimt i øyet og er tvers igjennom en gentleman. Vi hadde mange hyggelige samtaler om Norge, som han synes er et fantastisk flott land, sier hun til Se og Hør.


Snakket om Celina
- Blant annet snakket vi om hans tidligere bekjentskap med Celina Midelfart og at hennes far, Finn-Erik Middelfart hadde vært sponsor for min tante Irene Dalby som deltok i flere OL i svømming, sier Elise.

- Trump ga uttrykk for at han var svært overrasket over hvor høy jeg er og sa at han likte utstrålingen min. Han påpekte også at han syntes jeg var en flott representant for Norge. Når han var i nærheten kom han alltid bortom meg for å si hei og ga meg alltid et vennlig klapp på skulderen.


Bamseklem
- Og hvis vi gikk forbi hverandre, sa han alltid: «Go Norway» og løftet hånden i været. Da han håndhilste på alle deltakerne og turen kom til meg, fikk jeg en bamseklem. Jeg føler at vi hadde en veldig god kjemi sammen, smiler Elise.

Hamarjenta forteller at for henne var Miss Universe-finalen i Florida en kjempeflott og uforglemmelig opplevelse.

Et eventyr
- Det hele var som et eventyr. Jeg føler at jeg fikk vist mine beste sider og var heldig. Blant annet fikk jeg være med i en rekke reklamefilmer, sier hun.

På selveste finaledagen hadde det Elise fått tildelt en nøkkeloppgave. I ført bunad sto hun på scenen og åpnet Miss Universe-showet som ble fulgt av 1,2 milliard TV-seere.

Men for Elise var høydepunktet møtet med Donald Trump...

LES OGSÅ: Her må han holde tårene tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer