POLITISK AKTIV: Her taler Donald Trump på en konferanse om grønn energi.  Foto: All Over Press
POLITISK AKTIV: Her taler Donald Trump på en konferanse om grønn energi. Foto: All Over Press Vis mer

Donald Trump: - Cher er en skikkelig taper

Chers misnøye med Mitt Romney fikk Donald Trump til å se rødt.

Publisert
SEOGHØR.NO: Da sangerinnen Cher (65) kalte presidentkandidat Mitt Romney og hans politiske kollegaer for blant annet homofober og kvinnehatere, nølte ikke milliardær Donald Trump (65) med å forsvare sin politiske meningsfelle.

- Cher angrep Mitt Romney. Hun har bare et vanlig talent og har mistet alt grep om virkeligheten. Hun er en skikkelig taper. Akkurat som Rosie O'Donnel, sier han på Twitter.


Donald Trump er for tiden å se på amerikanske tv-skjermer i realityserien Celebrity Apprentice. I fjor vurderte han å stille som republikansk presidentkandidat, men valgte senere å droppe det.

Etter at Trump langet ut mot Cher, unskyldte hun seg senere på Twitter:

- Jeg tar fullt ansvar for det jeg sa, og er ikke stolt av det, sier Cher.

Bare ti minutter etter Trumps angrep, der han sammenlignet Cher med programleder og tv-personlighet Rosie O'Donnel, skrev hun tilbake.

- Han vil ha meg og han trenger meg. Hver gang han vil ha oppmerksomhet drar han navnet mitt ut av det blå, sier Rosie på sin Twitter-konto.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Donald Trump syns ikke Madonna er særlig smart. 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer