Melina Johnsen:

Dømt til fengsel i 90 dager

Realityprofilen får ubetinget fengselsstraff etter ruskjøring og vold.

MÅ I FENGSEL: Melina Johnsen må sone i fengsel i tre måneder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MÅ I FENGSEL: Melina Johnsen må sone i fengsel i tre måneder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag møtte reality-profil Melina Johnsen (25) i Oslo tingrett, hvor hun tilsto forholdene hun var siktet for - ruskjøring, kjøring uten førerkort og kroppskrenkelse.

I retten var Johnsen kledd i skotskrutet, gul jakke, over en lyseblå overdel. I Louis Vuitton-veska hadde hun med seg en pose Dundersalt. Med seg i rettssalen hadde hun en venninne.

14.30 samme dag var dommen klar - Johnsen dømmes til 90 dager i fengsel. Hun dømmes også til bot på 45 000 kroner. I tillegg får hun sperrefrist på fire år på førerkort.

- Når kjøringen anses under ett, må den karakteriseres som svært uansvarlig og hensynsløs, sier dommeren under domsavlesningen.

Han forteller at Johnsen på et tidspunkt var oppe i 150 kilometer i timen under ruskjøringen.

- For retten framstår det som heldig at kjøreturen endte uten uhell, fortsetter han.

Voldshendelsen kommer inn som et skjerpende moment under den totale straffeutmålingen. Hun får fradrag på to dager for utholdt varetekt. Johnsen har to ukers frist på seg til å anke straffeutmålingen eller akseptere resultatet.

- Hun har tatt betenkningstid og vil benytte seg av den, sier Nakstad til Se og Hør på spørsmål om hvordan hun stiller seg til straffen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer