«90 Day Fiancé»-Geoffrey Paschel:

Dømt til fengsel i 18 år

Nå er dommen klar.

TV-PROFIL: Geoffrey Paschel deltok i sesong fire av «90 Day Fiancé: Before the 90 Days». Foto: Skjermdump fra Instagram
TV-PROFIL: Geoffrey Paschel deltok i sesong fire av «90 Day Fiancé: Before the 90 Days». Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I oktober i fjor ble det kjent at Geoffrey Paschel (44), kjent fra det amerikanske realityshowet «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», sto overfor en lang fengselsstraff.

TV-profilen ble funnet skyldig i både overfall og grov kidnapping av sin eksforlovede, Kristen Wilson. Det kom frem i en pressemelding utstedt av distriktsadvokaten i Tennessee den 8. oktober.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» fikk oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Det meldte Us Magazine.

På den tiden satt han i varetekt, og sto overfor mellom tolv og 20 års fengsel uten mulighet for prøveløslatelse. Dette på grunn av hans kriminelle forhistorie, som inkluderer domfellelser for både besittelse og salg av narkotika.

Torsdag kom dommen.

Dømt til fengsel

En dommer beordret Paschel til å sone 18 år i fengsel uten mulighet for prøveløslatelse, heter det i en pressemelding utstedt av distriktsadvokat Charme Allen i Tennessee den 3. februar.

Etter at dommen ble kjent, skal Allen ha sagt følgende i en uttalelse innhentet av E! News:

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

«Med tanke på dommen i denne saken, vil ingen andre ofre bli misbrukt av denne forbryteren på lang tid».

Paschels advokat, Greg Isaacs, sa til nettstedet at hans klient fortsetter å opprettholde sin uskyld, og har tenkt til å sende inn en begjæring om en ny rettssak i nær fremtid.

«Firmaet vårt har også planer om å anke dommen på Geoffrey Paschels vegne», sa han videre.

Måtte rømme til naboen

Sommeren 2019 rykket politiet ut til en melding om ordensforstyrrelse. Da de kom frem til boligen kunne 44-åringens eksforlovede, Wilson, fortelle at hun hadde blitt overfalt av Paschel i sitt eget hjem.

Han skal ha tatt grep rundt nakken og slått hodet hennes mot en vegg flere ganger, samt kastet henne i gulvet. Paschel skal deretter ha tatt Wilsons mobiltelefon og holdt henne fanget i hennes eget hjem.

VILT TV-PAR: I realityserien «90 days fiancé» møter vi blant andre Jorge og Anfisa. Kine og Jonas lar seg provosere. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Wilson grep sjansen og rømte til naboens hus da Paschel sovnet.

Politibetjentene på stedet rapporterte om blåmerker og skrubbsår på Wilson, og hun ble også diagnostisert med hjernerystelse. Paschel hevdet under rettssaken at skadene var selvpåførte.

Klagestorm

Paschel var med i seriens fjerde sesong, som gikk på tv i USA i 2020 i etterkant av hendelsen. Han forlovet seg med russiske Varya Malina i serien, men ble ikke invitert til å delta på gjenforeningen i slutten av sesongen på grunn av de juridiske problemene.

I løpet av sesongen ba imidlertid flere TLC -fans om at han skulle bli fjernet fra serien på grunn av de kriminelle anklagene mot ham, skrev People.

Kort tid seinere tok Paschel til Instagram for å svare på klagestormen rundt hans deltakelse i realityprogrammet.

«Jeg har blitt spurt flere ganger om hvorfor i alle dager jeg vil være med på et show (det beste showet forresten) hvor livet mitt ville bli blottlagt for alle - spesielt med min fortid», skrev han, og fortsatte:

«Vel, dere, det er MIN fortid. Det er MITT liv. Det er MITT valg. Hvis vi alle var like, tenkte det samme, så like ut eller gjorde det samme, hvor kjedelig ville ikke det vært?»

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er veldig svak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer