«90 Day Fiancé»-Geoffrey Paschel:

Dømt til fengsel i 18 år

Nå er dommen klar.

TV-PROFIL: Geoffrey Paschel deltok i sesong fire av «90 Day Fiancé: Before the 90 Days». Foto: Skjermdump fra Instagram
TV-PROFIL: Geoffrey Paschel deltok i sesong fire av «90 Day Fiancé: Before the 90 Days». Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I oktober i fjor ble det kjent at Geoffrey Paschel (44), kjent fra det amerikanske realityshowet «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», sto overfor en lang fengselsstraff.

TV-profilen ble funnet skyldig i både overfall og grov kidnapping av sin eksforlovede, Kristen Wilson. Det kom frem i en pressemelding utstedt av distriktsadvokaten i Tennessee den 8. oktober.

Det meldte Us Magazine.

På den tiden satt han i varetekt, og sto overfor mellom tolv og 20 års fengsel uten mulighet for prøveløslatelse. Dette på grunn av hans kriminelle forhistorie, som inkluderer domfellelser for både besittelse og salg av narkotika.

Torsdag kom dommen.

Dømt til fengsel

En dommer beordret Paschel til å sone 18 år i fengsel uten mulighet for prøveløslatelse, heter det i en pressemelding utstedt av distriktsadvokat Charme Allen i Tennessee den 3. februar.

Etter at dommen ble kjent, skal Allen ha sagt følgende i en uttalelse innhentet av E! News:

«Med tanke på dommen i denne saken, vil ingen andre ofre bli misbrukt av denne forbryteren på lang tid».

Paschels advokat, Greg Isaacs, sa til nettstedet at hans klient fortsetter å opprettholde sin uskyld, og har tenkt til å sende inn en begjæring om en ny rettssak i nær fremtid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer