DØMT TIL FENGSEL: Genevive Sabourin har blitt dømt til seks måneder i fengsel for å ha forfulgt Alec Baldwin og hans familie. Foto: All Over
DØMT TIL FENGSEL: Genevive Sabourin har blitt dømt til seks måneder i fengsel for å ha forfulgt Alec Baldwin og hans familie. Foto: All OverVis mer

Dømt til fengsel etter å ha forfulgt Baldwin

Retten trodde ikke på påstandene om utroskap.

SEOGHØR.NO: «30 Rock»-stjernen Alec Baldwin (55) og hans kone Hilaria (29) kan puste lettet ut, etter at en kvinne som har forfulgt dem i flere uker, har blitt dømt til fengsel i seks måneder.

Retten i New York trodde ikke på påstandene til skuespilleren Genevive Sauborin om at Alec Baldwin hadde en affære med henne bak konas rygg.

Forfølgelsen av Baldwin og hans kone startet etter at Alec i 2010 møtte Sauborin på vegne av en felles venn, for å gi henne karriereråd.

Etter dette møtet - som hun i motsetning til Baldwin hevder endte med sex - fortsatte Sauborin å kontakte stjernen med e-post, selv om han ba henne slutte.

- Du hadde ingen rett til å fortsette kontakten når du visste at du ikke var velkommen, sa dommer Thomas Mandelbaum til Saubourin ifølge BBC.

I tillegg til fengselsstraffen på seks måneder, ble Sauborin også dømt for forakt for retten, på grunn av sine mange utbrudd  i løpet av rettssaken.

LES OGSÅ: Brøt sammen i retten