MOT SKILSMISSE?: Peaches Geldof og ektemannen Max Drummey giftet seg i Las Vegas etter å ha kjent hverandre i svært kort tid.  Foto: All Over Press
MOT SKILSMISSE?: Peaches Geldof og ektemannen Max Drummey giftet seg i Las Vegas etter å ha kjent hverandre i svært kort tid. Foto: All Over PressVis mer

Dømt til å mislykkes

- Ekteskap varer ikke evig, sier nygifte Peaches Geldof.

SEHER.NO: Moteikonet og "it-girl" Peaches Geldof (19), datter av Sir Bob Geldof, sjokkerte både venner og familie da hun giftet seg med den ukjente amerikanske rockeren Max Drummey (23) i Las Vegas i august.

Men selv om 19-åringen, som elsker å sjokkere, sier at hun er svært forelsket i sin kjære, er hun klar over at det mest sannsynlig ikke vil vare evig, skriver The Sun.

- En kan ikke ignorere skilsmissestatistikken. Alle mine venners foreldre er skilt. Jeg gikk ikke inn i ekteskapet med Max og tenkte " dette kommer til å vare evig". Men jeg tenkte "jeg elsker han akkurat nå, og vet at jeg vil elske han lenge", sier Peaches i et ferskt intervju med Heat Magazine.

Stilikonet innrømmer også at paret opprinnelig møttes via MySpace, før de så traff hverandre for første gang under Londons iTunes Festival. Etter å ha tilbragt kun èn uke på turnè i USA med Max og hans band Cheater French, bestemte de seg for å gifte seg.

19-åringen skal ha dumpet The Horrors-sanger Faris Badwan kun dager før hun traff Max, som har studert ved anerkjente Harvard University.

- Jeg hadde problemer i mitt andre forhold. Så da spurte Max om jeg hadde lyst til å komme og henge med han i USA. Jeg følte meg helt fanget hjemme, og det hørtes bra ut, så jeg dro. Det var fantastisk, han har denne magnetismen. Jeg ble helt bergtatt. Vi reiste rundt i USA, besøkte byer. Det var gøy og jeg følte meg så fri, forteller hun, og legger til:

- Han sa til meg "jeg har ikke lyst til at du skal dra tilbake til London. Jeg vil ikke miste denne kontakten med deg. Hvorfor drar vi ikke til Las Vegas og gifter oss? Jeg sa bare "hell, yeah". Jeg er 19 år gammel, dette er fantastisk, men litt sprøtt, men jeg hadde forelsket meg i han, så hvorfor ikke?

Paret skal ha kjøpt brudekjolen hennes, en 70-tallskjole, i en vintagebutikk, og Max skal ha kjøpt Peaches en giftering, men moren hans skal ha insistert på at hun måtte gå med deres familiering.

Paret har bosatt seg i Williamsburg, Brooklyn i New York med katten Panthro, og ifølge Peaches har hun blitt riktig så huslig.

- Max turnerer mye, så når han kommer tilbake pleier vi å spise ute, eller så lager jeg mat. Vi snakker sammen på telefonen hele tiden, men hvis ikke jeg er der sammen med han, men for det meste er jeg jo det. Jeg henger i vanen med bandet hans. Jeg elsker det, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Poserer i gjennomsiktig undertøy!