Dømt til 386 dager i fengsel

Mannen som brøt seg inn på Halle Berrys eiendom blir også tvunget til å få psykologisk hjelp.

TRYGT: Endelig slipper Halle Berry å bekymre seg for skumle menn som lusker rundt i buskene. Her med datteren Nahla Ariela som snart fyller 4 år. Foto: All Over Press
TRYGT: Endelig slipper Halle Berry å bekymre seg for skumle menn som lusker rundt i buskene. Her med datteren Nahla Ariela som snart fyller 4 år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerinne Halle Berry (45) kan puste lettet ut. Denne uken ble det kjent at Richard Franco, mannen som har innrømmet å være besatt av skjønnheten, har blitt dømt til 386 dager i fengsel, skriver TMZ.

I fjor brøt Fraco seg inn på Berrys eiendom ved tre anledninger, og sist gang tok politiet ham på fersk gjerning mens han var i full gang med å måle opp husveggen.

Den forstyrra mannen har allerede sonet 193 dager i fengsel, noe som betyr at han har 193 dager igjen. I tillegg har han blitt idømt å følge et psykologisk veiledningsprogram i ett år, samt at han de neste ti årene må holde seg minimum 200 meter unna henne.

Det betyr at Halle Berry og kjæresten Olivier Martinez (46) kan planlegge det forestående bryllupet uten å bekymre seg for skumle menn i buskene...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-Kongen fikk konge-medalje  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer