Dømt til 30 dager i fengsel

Nå håper dommeren hun slipper å se Lindsay Lohan i retten igjen.

FORSVARER: Lindsays forsvarer holder apell til dommer Stephanie Sautner om hvorfor skuespillerinnen skal slippe å havne bak lås og slå igjen.  Foto: Clint Brewer / Splash News
FORSVARER: Lindsays forsvarer holder apell til dommer Stephanie Sautner om hvorfor skuespillerinnen skal slippe å havne bak lås og slå igjen. Foto: Clint Brewer / Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den etter hvert så skandaleomsuste skuespillerinnen Lindsay Lohan (25) ble nylig lagt i håndjern etter at prøveløslatelsen hennes ble annullert av amerikanske dommere.

Grunnen til annulleringen er at skuespillerinnen skal ha uteblitt fra for mange timer med samfunnstjeneste. I dag ble annulleringen tatt opp for retten på ny, og dommer Stephanie Sautner var ikke nådig mot superstjernen.

- Fra hva jeg ser trenger du struktur i hverdagen, og dette er struktur, sa dommeren til Lohan i retten.

25-åringen er nødt til å gjennomføre flere timer med psykoterapi, samt samfunnstjeneste på det lokale kvinnesenteret. Tidligere ble hun satt til å vaske laken og gulv på et likhus i Los Angeles, noe skuespillerinnen ikke syntes så mye om.

- Med alt stresset de siste dagene, har jeg aldri vært mer fornøyd med å gå i terapi, skrev stjernen på Twitter i forrige måned.

Dommeren på sin side håper hun aldri mer ser noe til Lohan igjen - i retten vel å merke.

- Jeg ville vært den lykkeligste dommeren i byen dersom du gjennomfører dette opplegget. Jo tidligere, jo bedre. Hvis du har en periode hvor du ikke har noen filminnspillinger eller annen jobb å konsentrere deg om, vet jeg at de ville satt pris på om du bidro nede på likhuset. Men de har strenge regler. Om du bryter reglene, kaster de deg på hodet ut. Da blir det automatisk snakk om å sone mer i fengselet igjen, fortalte dommer Sautner til Lohan.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hugh Grant ble pappa i skjul 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer