Dømt for narkotikasmugling

Men popartisten Kikki Danielsson slipper fengselsstraff.

LETTET: Den svenske sangeren Kikki Danielsson ble torsdag dømt til å betale 10 000 svenske kroner i bøter for å ha smuglet det ulovlige stoffet Diazepam inn i hjemlandet, etter å ha bestilt smertestillende tabletter på internett. Påtalemyndigheten  Foto: Stella Pictures
LETTET: Den svenske sangeren Kikki Danielsson ble torsdag dømt til å betale 10 000 svenske kroner i bøter for å ha smuglet det ulovlige stoffet Diazepam inn i hjemlandet, etter å ha bestilt smertestillende tabletter på internett. Påtalemyndigheten Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dommen mot den svenske artisten Kikki Danielsson (60), som har vært anklaget for narkotikasmugling, falt i dag i svensk lagmannsrett. Sangeren ble funnet skyldig og må betale 10 000 svenske kroner i bøter. Det melder Aftonbladet.  

60-åringen, som ble frifunnet i svensk tingrett i våres, slipper altså fengsel, men er idømt 100 dagsbøter à 100 SEK. Hun bøtlegges for å ha bestilt preparater på internett som er klassifisert som narkotika.

- Kikki synes det er deilig at det ble bøter og ikke fengsel. Hun mener fortsatt at hun ikke har gjort noe galt. Lagmannsretten har gått på opplysningene hennes og hun har svært ærlig fortalt at hun har kjøpt tablettene for å få sove. Nå legger hun dette bak seg, sier artistens advokat Peter Näslund til TT Spektra ifølge Aftonbladet.

Den folkekjære artisten havnet først i politiets søkelys da det ble oppdaget at hun hadde bestilt tabletter som inneholdt det ulovlige stoffet Diazepam.

Danielsson ble imidlertid frifunnet i tingretten fordi retten mente at det ikke kunne bevises at hun hadde bestilt eller smuglet inn stoffet med vilje. Påtalemyndigheten anket imidlertid til lagmannsretten med anmodning om fengselsstraff. Men der ble sangeren, som lider av smertefull revmatisme, kun
dømt til å betale bøter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du er politiker, ikke klovn!   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer