Dømt for besittelse av kokain

Charlie Sheens ekskone, Brooke Mueller, har fått dommen.

DOMMEN HAR FALT: Brooke Mueller har fått ett års prøvetid med alkonekt etter at hun i desember ble arrestert for besittelse av fire gram kokain. Foto: All Over Press
DOMMEN HAR FALT: Brooke Mueller har fått ett års prøvetid med alkonekt etter at hun i desember ble arrestert for besittelse av fire gram kokain. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Charlie Sheens ekskone, Brooke Mueller (34), ble i desember i fjor arrestert for besittelse av kokain. Nå har hun fått dommen.

Mueller slipper unna fengselsstraff, men har fått ett års prøvetid. Hun får ikke drikke alkohol i denne tiden, og må levere urinprøver med jevne mellomrom. Det skriver ContactMusic.com.

Dersom hun bryter vilkårene under prøvetiden vil hun få fengselsstraff.

Mueller ble arrestert med fire gram kokain da hun var i Aspen, Colorado. Saken har blitt flyttet til California, der Mueller holder til.

Sheen og Mueller har tvillingene Max og Bob (3) sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sheens eks på rehabilitering for sjette gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer