Dømmes nord og ned i MGP

Bookmakerne har liten tro på norsk suksess i Beograd.

VANT I OSLO: Men Maria Haukaas Storeng levnes få sjanser i den internasjonale MGP-finalen av tippeselskapet Unibet. Foto: SCANPIX
VANT I OSLO: Men Maria Haukaas Storeng levnes få sjanser i den internasjonale MGP-finalen av tippeselskapet Unibet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superduoen Maria Haukaas Storeng (28) og Mira Craig har fått mange til å drømme Norges tredje seier i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen.

Men tippselskapet Unibet har liten tro på at Mira og Maria kan kopiere Bobbysocks og Secret Garden etter å ha hørt alle låtene.

Med hele 40 i odds tror de låten "Hold On Be Strong" skal slite med å komme inn på topp ti-lista.
- Melodi Grand-Prix-feltet inneholder mange sterke låter og artister i år, og er kvalitetsmessig bedre enn på veldig, veldig lenge. Finalen preges også av mange nydelige ballader, mange i samme gate som Norges "Hold on Be Strong", sier Bent Svele i Unibet.

Han er skråsikker på at Norge vil klare å gå videre fra semifinalen, men tror motstanden blir alt for tøff i hovedkonkurransen.

Se og hør "Hold On Be Strong" her! (ekstern lenke)

Svele har langt mer tro på svenske Charlotte Perrelli, tidligere Charlotte Nilsson (33)  - som vant den internasjonale finalen i 1999 med "Take me to your heaven". Hun skal i år synge den fartsfylte låten "Hero".

Se og hør "Hero" her! (ekstern lenke)

Unibet har rangert Sverige som den tredje største favoritten i årets slager-konkurranse. På topp har de vertslandet Serbia.

- Sverige vil trolig bli Norges argeste konkurrent om å kapre de høyeste Skandinavia-poengene. Og de øst-europeiske landene har god tradisjon for å stemme på hverandre - og for å kjempe helt i toppen, sier Bent Svele i Unibet.
Seher.no har ikke lyktes å få kommentar fra Maria Haukaas Storeng i sakens anledning.  

Her er spillselskapets "Topp 10":
1. Serbia 5,00
2. Russland 6,00
3. Sverige 7,50 4. Armenia 8,00
5. Irland 10,00
6. Ukraina 12,00
7. Hellas 15,00
8. Bulgaria 25,00
9. Slovenia 28,00
10. Tyrkia 30,00
...18. Norge 40.00
...22. Danmark 50.00
...26. Island 65.00
...29. Finland 75.00
 
LES OGSÅ: Maria slipper album i mai

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer