Taylor Swift:

Dommer avviser søksmål mot Taylor Swift

Mangler bevis for at Taylor Swift personlig skal ha fått den tidligere radioverten David Müller sparket.

SØKSMÅL: Den tidligere radioprofilen David Müller saksøkte Taylor Swift for å ha forårsaket ham jobben, etter at hun hevdet at han har antastet henne. Nå er søksmålet avvist. Foto: AP / Mark Humphrey
SØKSMÅL: Den tidligere radioprofilen David Müller saksøkte Taylor Swift for å ha forårsaket ham jobben, etter at hun hevdet at han har antastet henne. Nå er søksmålet avvist. Foto: AP / Mark Humphrey Vis mer

(Seoghør.no): Tidligere denne uken startet rettssaken mellom popstjernen Taylor Swift (27) og tidligere radioprofil David Müller, hvor Taylor har saksøkt David for å ha «stukket hånda under skjørtet hennes og kløpet henne i rumpa».

Müller på sin side mistet jobben etter den påståtte hendelsen, og gikk dermed til domstolen i Denver for å kreve erstatning for tapt arbeidsfortjeneste.

Saken, som i utgangspunktet ble forkastet av en domstol i mai, ble tatt ut i en sivilrettssak.

Avvist igjen

Torsdag vitnet Taylor mot den tidligere radioprofilen.

- Det Mr. Müller gjorde var bevisst. Jeg er sur på din klient fordi han stakk hånda si under skjørtet mitt og kløp meg i rumpa. Det var skremmende og sjokkerende, og vi har aldri opplevd noe lignende, svarte Taylor på spørsmål fra Müllers advokat, Gabriel McFarland, ifølge CNN.

Fredag konkluderte den amerikanske distriktsdommeren William Martinez det samme som domstolen tidligere i år, og avviste dermed saken.

Dommeren mener at popstjernen ikke kunne holdes ansvarlig fordi David ikke kan framlegge bevis for at Taylor personlig gikk inn for å få ham sparket, skriver Fox News.

Radiovertens påstander mot Taylors mor og hennes radioforbindelse vil imidlertid bli behandlet av jurymedlemmer for en dom.

- Var ment som en spøk

Det var etter en konsert i juni i 2013 hendelsen angivelig skal ha skjedd, da Taylor og David stilte opp på et bilde sammen under et backstagemøte.

Den tidligere radioprofilen hevder imidlertid at Swift har gitt feilaktig informasjon om at han skal ha klådd på sangeren.

I rettssaken beskriver han at hele hendelsen var ment som en spøk mellom dem for et bilde de skulle ta sammen under backstage-møtet. Det benekter Taylor, samtidig som hun innrømmer at hun ikke reagerte på at David fikk sparken etter hendelsen.

Ødela vesentlige bevis

Ifølge Fox News har Taylor Swift allerede vunnet en runde i retten.

Forrige måned innrømmet nemlig David å ha mistet eller ødelagt elektroniske enheter som kunne ha inneholdt nøkkelfakta til saken mot ham selv.

Det elektroniske innholdet skal ha vært et opptak av en samtale mellom ham selv og sjefen dagen før han ble sparket.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 16.02.2016 STIKK TIL KANYE: Taylor Swift vant pris for albumet «1989» under Grammy Awards i Los Angeles. I takketalen kom hun med et stikk til rapperen Kanye West, som i sin nye sang «Famous» sier at han har æren for at Swift ble kjent. Video: Reuters Vis mer

Ifølge nyhetsnettstedet skal dataene være svært kritiske bevis i saken.

Saken som startet på mandag er beregnet til å vare i ni dager.

Opplevde lignende oppførsel

I kjølvannet av anklagelsene, som har fått massiv oppmerksomhet i utenlandske medier, delte sangerinnen Nelly Furtado (38) et innlegg på Twitter hvor hun anerkjenner anklagene til Taylor.

Ifølge Nelly selv har hun flere ganger vært i møte med radioverter hvor hun har opplevd lignende oppførsel.

- Har vært i flere «meet n' greets» hvor radioverter forsøker å trosse grenser. Elsker Taylor Swift for å kjempe for kvinners sikkerhet på arbeidsplassen, skriver hun på Twitter.

LES OGSÅ: Jennifer Lawrence frykter ny nakenlekkasje