LYKKELIG GIFT: Øivind Elgenes og kona Svanhild Farstad har holdt sammen siden de var 19 år gamle. Kona har vært til stor støtte for musikeren gjennom den tøffe tiden. Foto: Tom Hansen, Se og Hør
LYKKELIG GIFT: Øivind Elgenes og kona Svanhild Farstad har holdt sammen siden de var 19 år gamle. Kona har vært til stor støtte for musikeren gjennom den tøffe tiden. Foto: Tom Hansen, Se og HørVis mer

- Dommen gjorde at jeg nesten gikk konkurs

Det har vært harde tider for «Elg» etter hasj-dommen, men nå er han aktuell med ny plate.

SEHER.NO: I oktober 2004 dro Øivind «Elg» Elgenes (52) og kona Svanhild Fartstad på weekendtur til Amsterdam. De så vindmøller, tulipanparken, og selvfølgelig sjekket de ut fenomenet «Coffeeshop», en bar som selger kaffe og hasj - dette skulle vise seg å få alvorlige konsekvenser.

«Dance With A Stranger»-sangeren ble nemlig tatt med 0.3 gram hasj på Gardermoen.

- Jeg mistet en hel haug med jobber, ja, dommen gjorde at jeg holdt på å gå konkurs. Jeg mistet flere kirkekonserter og masse oppdrag for næringslivet. Vi måtte tenke annerledes, så vi fylte opp bilen med utstyr, booket opptredener på steder der jeg fikk to femti i honorar og dro av gårde, sier Elgenes til Magasinet.

Sakte men sikkert jobbet sangeren seg oppover, med god hjelp fra kona Svanhild.

Nå er han aktuell med den nye plata «Storm». Denne gangen må det bare gå.

- Det må bare gå med denne plata. Jeg må bare tjene penger, ellers kommer vi oss ikke til Australia, hvor eldstedatteren vår er, forklarer Elg. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: «Elgen» er blitt bestefar