HEDRET: Dolly Parton ble hedret for sin innsats som counrty-artist.. Foto: All Over Press
HEDRET: Dolly Parton ble hedret for sin innsats som counrty-artist.. Foto: All Over PressVis mer

Dolly hedret på galla

The John F. Kennedy Center of Performing arts hedrer hvert år folk som har vært positive bidragsytere til det amerikanske kulturlivet...

SEHER.NO: Og i år var det  Dolly Parton, Smokey Robinson, Steven Spielberg, Sir Andrew Loyd Webber og Zubin Mehta som mottok heder og ære, da den årlige utdelingen fant sted.


- I år hedrer vi fem ekstraordinære internasjonale artister, som har gjort merkverdige inntrykk med deres bidrag på sine felt, sa Stephen A. Schwarzman, ved Kennedy Center.


- Dolly Partons kreativitet og engasjement gjør at hennes musikk er den beste ambassabøren for Amerika innen den sjangeren. Smokeys sang og stemme har fulgt en rekke amerikanere i generasjoner og Steven Spielbergs mange filmer gjør han til en av de mest suksessrike produsentene gjennom alle tider, var noen av kommentarene som ble gjort i forbindelse med utdelingen.


LES OGSÅ: Mannefest i Los Angeles


Denne gallaen er selve høydepunktet i Washingtons kulturliv og selve President George W. Bush og hans kone var til stede for å hedre vinnerne.


Og det manglet ikke på selebre gjester da kvintetten skulle hedres. Nysingle skjønnheter som Jessica Simpson og Reese Witherspoon strålte, og så bedre ut enn på lenge da de ankom seremonien.


LES MER: Superstjernenes helaften