Dollarglis for Lost-lege

Mathhew Fox (39) fra tv-serien "Lost" har til salt i maten. For en ny sesong får han over åtte millioner kroner!

ER DET EN LEGE I SALEN? Øegem Jack får stadig behov for sine ferdigheter på øya, men også han har skjeletter i skapet... Foto: All Over Press
ER DET EN LEGE I SALEN? Øegem Jack får stadig behov for sine ferdigheter på øya, men også han har skjeletter i skapet... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Populær lege!
Matthew Fox, som spiller den unge legen Jack Shepard, har blitt en av de mest populære figurene i serien "Lost". Produsentene er derfor desperate etter å beholde stjernen.


I tillegg til å doble lønnen per episode, vil de i følge svensk TV4 tilby ham en bonus på 1,9 millioner kroner!


Situasjonen er dermed snudd på hodet for den tidligere arbeidsløse økonomistudenten.


. På 80-tallet var jeg på en rekke jobbintervjuer på Manhatta, men jeg fant fort ut at jeg ikke villa ha en slik karriere, sier han til bladet GQ.


For slo isteden gjennom som skuespiller i serien "Party of Five" sammen med blant andre Neve Campbell (32) og Jennifer Love Hewitt (27).


Det ventes at både Fox og de andre "Lost"-skuespillerne vil takke ja til tilbudene om forlengelse og blir boende på Hawaii et år til. I så fall er det opp til programskaperne å koke sammen nok intriger til en ny sesong.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer