TURBULENT FORHOLD: Kate Moss og Pete Dohertys forhold har vært rystet av den ene skandalen etter den andre. I juli gikk de to hver sin vei. Foto: All Over Press
TURBULENT FORHOLD: Kate Moss og Pete Dohertys forhold har vært rystet av den ene skandalen etter den andre. I juli gikk de to hver sin vei. Foto: All Over PressVis mer

Doherty til Norge

Skandale-Petes band Babyshambles blir et av trekkplastrene under årets Hovefestival.

SEHER.NO: Pete Doherty (28) er ifølge Dagbladet det første store navnet som er klart for neste års Hovefestival.

Dohertys band Babyshambles har fått gode kritikker for platen "Shotters Nation", som kom ut tidligere i år.

Her til lands er imidlertid Den selverklærte heroinisten mer kjent for sitt av-og-på forhold til supermodellen Kate Moss og sine mange narkotikaskandaler.

For to uker siden ble dop-rockeren slått til av rocke-kollegaen Amy Winehouses far, fordi han skal ha bidratt til hennes voksende narko-problemer.

Hove-arrangørene er forberedt på at Petes turbulente liv kan skape floker i forbindelse med konserten.

Doherty ble i 2005 forsinket da han skulle spille på Øya-festivalen i Oslo, fordi han ble stoppet i tollen på Gardemoen. I 2006 oppga han sykdom og passproblemer som grunnen til at han måtte avlyse to konserter i Norge.

- Vi får følge med i Hello! magazine, humrer bookingansvarlig Peer Omsmundsvaag til Dagbaldet. Han beskriver likevel Babyshambles som et kupp for festivalen.

LES OGSÅ: Doherty dopet katt!