Doherty i bilkrasj

TV-stjernen Shannen Doherty krasjet, og måtte på sykehus. Det gikk verre med den andre bilisten...

Publisert
Sist oppdatert

Farlig i trafikken!


Skuespiller Shannen Doherty (34) kan være glad hun kjører en stor bil. Hun dundret sin Range Rover inn i en Ford Mustang - og det ble en alvorlig kollisjon. Bilisten hun møtte, James Warren Paul ble sendt til sykehus i ambulanse, mens Doherty tok seg til behandling i privatbil.


Uhellet skjedde i Malibu, og stjernen fra TV-seriene "Beverly Hills 90210" og "Charmed" kjørte inn på Pacific Coast Highway uten å se seg godt nok for. Det gikk galt.


- Det var en kollisjon, og en bilist ble hentet i ambulanse. Doherty må få skylden, men det er ikke grunnlag for å bøtelegge henne. Det var et hendelig uhell, sier politiløytnant Steve Wilson hos sheriffen i Los Angeles til USA Today.


Det er ikke kjent hvor omfattende skader hennes "offer" har fått.


- Shannen er oppbrakt, og har det ganske vondt. Hennes venstre hofte og lår er forslått, men hun ville ikke kjøres i ambulanse. Hun ble undersøkt på sykehuset, og utskrevet rett etterpå, sier hennes pressetalsmann Leslie Sloane.


Shannen Doherty har rykte som en villstyring, og har mistet flere jobber på grunn av utagerende festing og aggressiv oppførsel. I 2001 ble hun arrestert for fyllekjøring, men slapp fengsel. Hun fikk fem dagers samfunnstjeneste etter å ha kjent seg skyldig etter tiltalen.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer