Doherty droppet Norge - igjen

- Han er en tragedie, mener musikksjef i P3.

KOM ALDRI: Pete Doherty skulle opprinnelig spilt på Hove-festivalen torsdag, men dukket - nesten som forventet - aldri opp. Foto: All Over Press
KOM ALDRI: Pete Doherty skulle opprinnelig spilt på Hove-festivalen torsdag, men dukket - nesten som forventet - aldri opp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske skandalerockeren skulle spilt på Hovefestivalen med bandet Babyshambles. Dit kom han aldri. Bare timer før konsertstart måtte nemlig en skuffet festivalledelse informere om at torsdagens konsert, samt resten av turneen, var avlyst, skriver Dagbladet.

Dette er ikke første gang at Doherty dropper Norge. Under Øyafestivalen i 2005 ble han tatt i tollen på Gardermoen med en brukerdose narkotika. Da han til slutt kom på scenen - fem timer forsinket - brukte han tida på å spandere vodka på publikum og bomme røyk - før han til slutt kastet opp på scenen.

Men det stopper ikke der: I 2006 skulle Babyshambles spille to konserter på Rockefeller i Oslo. Begge ble avlyst...

Musikksjef i P3, Håkon Moslet, er selv på plass på Hovefestivalen - og har ikke spesielt mange godord å si om Dohertys tredje avlysning i Norge.

- Hadde han faktisk dukket opp ville det nesten være for godt til å være sant. Klisjeen Pete Doherty er så ustabil at det blir helt komisk, sier han til Dagbladet.

Ifølge den tidligere Dagbladet-skribenten er nå Hove-festivalen en attraksjon fattigere.

- Det er synd for festivalgjengerne. Men en stor tragedie er det ikke. Den som er tragedien her, er Pete Doherty, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Heroin-Pete arrestert 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer