Dødssyk popstjerne våknet fra koma

- Han åpnet øynene og sa «hallo».

<strong>VÅKNET FRA KOMA:</strong> Alvorlig syke Robin Gibb skal ha gledet familien stort, da han i helgen våknet opp etter en uke i koma. Foto: Stella Pictures
VÅKNET FRA KOMA: Alvorlig syke Robin Gibb skal ha gledet familien stort, da han i helgen våknet opp etter en uke i koma. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En uke etter at  «Bee Gees»-stjernen Robin Gibb (62) i koma kan familien hans endelig glede seg over at han har våknet til live igjen.

Både fans og familie fryktet at Gibb - som lenge har kjempet mot lever- og tykktarmkreft, hadde fått en ny svulst, da han falt i koma. Samtidig fikk han lungebetennelse, som er svært alvorlig for en i 62-åringens tilstand.

Helt siden innleggelsen har stjernens familie vært tilstede på sykehuset i Vest-London. Og Gibbs kone Dwina har vært ved sykesengen hele tiden.

Ifølge Daily Express, var det Gibbs sønn Robin-John, som satt ved siden av sykehussengen hans, da han våknet.

- Han våknet opp og sa «hallo», sier sønnen til avisen.


Til tross for at han har våknet opp igjen fra koma, skal legene ha gitt Robin Gibb kort tid igjen å leve.

Ifølge Sunday Mirror skal artisten ha begynt å forberede sine siste ønsker sammen med familien.

- Han har hatt en antikk notatblokk ved sengen sin for å skrive ned tekster og ideer som flyter rundt i hodet hans. Han har også uttrykt ønske om å sette opp en veldedighet for barn. Han har en lang liste med ting han ønsker å utrette, men alle er redde nå, sier en venn av stjernen til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hans familie tar en time av gangen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer