Dødsnål auksjoneres bort for 29 millioner

Sprøytespissen som tok livet av Michael Jackson skal selges.

DØDE: Michael Jackson døde som følge av en overdose Propofol i fjor sommer.  Foto: All Over Press
DØDE: Michael Jackson døde som følge av en overdose Propofol i fjor sommer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det høres kanskje ut som en morbid spøk, men dessverre ser det ikke ut til å være det.

Ifølge britiske The Mirror skal nemlig sprøytespissen som satte den fatale overdosen på popkonge Michael Jackson i fjor sommer nå auksjoneres bort for den svimlende sum av 29,4 millioner kroner.

En ukjent mann skal ha fått tak i nålen etter at bevisene i saken mot Jacksons lege, drapssiktede Conrad Murray (57), ble gjennomgått. Og mannen har nå et ønske om å selge den på auksjon i Las Vegas, skriver avisen.

Jacksons søsken Janet og Tito skal angivelig ha blitt svært sjokkerte og rasende da mannens advokater kontaktet dem i forhold til salget, og er nå desperate etter å stoppe den ukjente selgeren.

- Dette er noe av det sykeste som har blitt lagt ut på auksjon noen sinne. Nålen er ikke lenger behøvd i rettssaken mot Conrad Murray, men moralsk sett er det helt grusomt å tenke på. Personen som har nålen har hatt møter med sine advokater og passet på at det er lovlig å selge sprøytespissen. Planen er å kreve rundt 5 millioner dollar for den ved et stort Vegas kasino, men mannen har blitt fortalt at han antagelig må selge den til en person som ikke kan etterfølges av det amerikanske rettsvesenet, altså noen i Brasil, eller til og med Libya, sier en kilde.

Ifølge kilden er Jackson-familien helt knust etter avsløringen om at nok en person nå ønsker å utnytte superstjernens dødsfall.

- De er rasende over at noen nok en gang forsøker å tjene penger på han. Det er en utrolig stressende tid for dem, sier kilden.

Jacksons obduksjon i fjor viste at Thriller-stjernen døde av akutt Propofol-forgiftning.

Murray, som hadde behandlet Michael for insomnia i de seks ukene før hans dødsfall, skal angivelig ha fått stjernen til å sove ved å sette sprøyter med midler som valium, lorazepam and midazolam – og tilslutt den dødlige dosen propofol.

I forrige måned erklærte legen seg ikke-skyldig i tiltalen om uaktsomt drap. Hvis han blir dømt kan han risikere å få fire år i fengsel.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Folk roper «morder» etter han!