DØD: Adam Goldstein skal ikke ha dødd som følge av selvmord, slik flere medier har hevdet.  Foto: AP
DØD: Adam Goldstein skal ikke ha dødd som følge av selvmord, slik flere medier har hevdet. Foto: APVis mer

Dødsfallet var ikke selvmord

DJ AM var blitt avhengig av angstdempende medisiner...

SEHER.NO: Lørdag ble det kjent at kjendismusikeren DJ AM, eller Adam Goldstein (36) som han egentlig het, var blitt funnet død i sin leilighet i New York.

Goldstein, som tidligere slet med narkotikaavhengighet, var i fjor høst involvert i en dramatisk flystyrt med Blink 182-tommis Travis Barker.

De to var de eneste overlevende etter at det lille jetflyet de satt i styrtet kort tid etter avgang fra Columbus flyplass i South Carolina, og både Barker og Goldstein fikk svært omfattende brannskader.

Ifølge venner av musikeren skal han ha slitt med alvorlige traumer etter ulykken. Han skal også ha fått akutt flyangst, og måtte få sterke angstdempende medikamenter for å klare å sette seg på et fly.

Venner av stjernen har, siden dødsfallet ble kjent, fryktet at DJ-en hadde blitt så deprimert at han valgte å ta sitt eget liv. Politikilder kjendisnettstedet TMZ.com har snakket med, benekter imidlertid dette.

Årsaken til Goldsteins dødsfall skal ha vært at han etterhvert utviklet en avhengighet for angstdempende medisiner, som Xanax. Som tidligere rusmisbruker skled han raskt ut i doptrøbbel igjen som følge av medisineringen.

Det ryktes også at en uheldig blanding av disse medisinene og narkotika skal ha vært årsaken til dødsfallet.

Ifølge kildene hadde ikke dødsfallet noe med hans ferske kjærlighetsbrudd å gjøre, slik det tidligere har blitt hevdet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her henter de kroppen hans