Natalie Wood:

Dødsfallet sjokkerte Hollywood - 38 år senere er det fortsatt mystisk

I 38 år har politiet og familien ment det var noe muffens med Natalie Woods brå død.

DØDE: Natalie Wood og Robert Wagner var gift i flere omganger. I 1981 døde førstnevnte på mystisk vis. Foto. NTB Scanpix
DØDE: Natalie Wood og Robert Wagner var gift i flere omganger. I 1981 døde førstnevnte på mystisk vis. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Filmstjernen Natalie Wood og «Par i hjerter»-stjernen Robert Wagner (89) var et superpar i Hollywood. Paret var stormforelsket da de giftet seg i 1957, men skilsmissen kom bare fire år senere.

Så skjedde det som ellers bare skjer på film: Paret giftet seg igjen! Bryllupet sto i 1972, men ni år senere døde Wood på mystisk vis.

Ny etterforskning

Dødsfallet har fylt spaltemeter i aviser og timevis med TV-programmer i de 38 årene som er gått siden den dramatiske natten. Fremdeles er det uklart hva som egentlig skjedde, og om enkemannen Wagner er så uskyldig som han alltid har hevdet.

I nyere tid har et nytt, viktig vitne tatt bladet fra munnen. Opplysningene har fått Los Angeles County Sheriff til å uttale at Wagner er «av interesse for etterforskningen» i forbindelse med dødsfallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer