Dødsfallet preget seiersfesten

- Det hadde fortsatt ikke gått opp for meg at jeg hadde vunnet Grand Prix, og så dør en legende, sier Tooji.

SJOKK PÅ FESTEN: Midt under lørdagens seierfest fikk MGP-vinneren beskjeden om at Whitney Houston var død. Da ble jeg bare sånn «en ting om gangen», sier Tooji. Foto: stellapictures
SJOKK PÅ FESTEN: Midt under lørdagens seierfest fikk MGP-vinneren beskjeden om at Whitney Houston var død. Da ble jeg bare sånn «en ting om gangen», sier Tooji. Foto: stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Midt i seiersrusen på MGPs etterfest på Hard Rock Café lørdag kveld, fikk den nybakte MGP-vinneren Tooji (24) den sjokkerende beskjeden om at den legendariske sangstjernen Whitney Houston var død.

- Det var så sykt. Jeg var på festen i går med jubelen og alt og plutselig kommer venninnen min og sier at Whitney Houston er død. Da ble jeg bare sånn «en ting om gangen». Det hadde fortsatt ikke gått opp for meg at jeg hadde vunnet Grand Prix og så dør en legende, det er tragisk og kjipt. Det har ikke gått inn, egentlig, sier Tooji til Se og Hør dagen etter seiersfesten.

Etter å ha slitt med å sovne fordi naborommene på hotellet holdt nachspiel med Toojis vinnerlåt på dundrende lydstyrke, var det en sliten, men glad MGP-vinner som møtte pressen dagen derpå.

Og Tooji forteller at han ikke har klart å forstå verken sin egen seier eller Whitney Houstons plutselige dødsfall.

- Jeg er litt treg på å forholde meg til ting, eller akseptere ting, så jeg har ikke forholdt meg så mye til det ennå. Jeg har ikke fått tid til å tenke på noe akkurat nå. Jeg kjente henne ikke personlig, men som sanger. Jeg elsker jo sangene hennes, så det er veldig trist, sier Tooji til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke å sove i natt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer