- Dødsfallet kom som et sjokk på meg

Carina Dahl fikk et nytt syn på livet etter Dag Stokkes bortgang.

FIKK TRIST BESKJED: - Dag var en del av oppveksten min, hele bandet ble som en stor familie for meg. Det var veldig trist å få beskjeden om at han hadde gått bort, forteller Carina Dahl, som denne uka er å se i «4-stjerners middag» på TVNorge. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK TRIST BESKJED: - Dag var en del av oppveksten min, hele bandet ble som en stor familie for meg. Det var veldig trist å få beskjeden om at han hadde gått bort, forteller Carina Dahl, som denne uka er å se i «4-stjerners middag» på TVNorge. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se klipp av at Carina Dahl viser frem sin Oslo-leilighet i «4-stjerners middag» nederst i saken.

SEHER.NO: I slutten av april kom den triste nyheten om at TNT-keyboardisten Dag Stokke er død, 44 år gammel. Stokke, som spilte med TNT fra og med 1992-utgivelsen «Realized Fantasies» til og med «The New Territory» fra 2007, tapte dermed til slutt den beintøffe kampen mot kreften.

Denne uka er blant andre den norske artisten Carina Dahl og hennes far, Morten «Diesel» Dahl, å se i TVNorge-programmet «4-stjerners middag». «Diesel» Dahl har lang fartstid i TNT, og til Seher.no forteller datteren hans at hun også kjente avdøde Dag Stokke svært godt.
 
- Dag var en del av oppveksten min, hele bandet ble som en stor familie for meg. Det var veldig trist å få beskjeden om at han hadde gått bort, forteller Carina Dahl til Seher.no.

Dahl, som var å se i MGP-delfinalen på Ørlandet i januar, har selv sunget mye for TNT, spesielt i 2007 og 2008, men faktisk også helgen før Dag Stokke døde.

- Men Dag var ikke med da, ettersom han var innlagt på sykehuset. For meg er det som om en onkel går bort. Det kom veldig overraskende. Jeg snakket med ham rundt Melodi Grand Prix-tiden, og plutselig ble han lagt inn til kreftbehandling. Jeg håpet det skulle gå bra, men det gikk så fort. Dødsfallet kom som et lite sjokk på meg, forteller hun.

Carina har i flere år bodd i Stockholm, og bruker mye tid på å reise rundt i verden i forbindelse med musikken. Til Seher.no avslører hun at Stokkes dødsfall har fått henne til å tenke litt annerledes på livet.

- Det er viktig at man setter pris på folk rundt seg. For meg er det for eksempel viktig å ikke krangle med familien og slike ting før jeg skal ut på reise. Ting skjer så fort, sier Dahl, som tidligere også har opplevd at personer i hennes omgangskrets har gått bort.

For cirka to år siden fikk hun vite at en av hennes nærmeste venner fra hennes 107 dager i Big Brother-huset døde under tragiske omstendigheter. I tillegg har hun også opptrådt på Norway Rock Festival i Kvinesdal dagen før to personer ble funnet døde av kullosforgiftning i en buss.

Nå er det derimot noe morsommere, nemlig «4-stjerners middag» som gjelder for artisten som også er kjent som glamourmodell. Carina ser også tilbake på innspillingen som en artig erfaring.

- Det var utrolig gøy! Jeg turnerer jo med fem gutter i bandet og er vant til en litt mannsdominert tilværelse. Så det passet bra. Jeg trives godt med mannfolk, forteller den unge artisten, som i tillegg til sin egen far har selskap av «Skal vi danse»-dommer Christer Tornell og programleder og skuespiller Johannes Brun i TVNorge-serien denne uka.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag til torsdag klokken 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var sikker på at vi var ferdige  

Se klipp av at Carina Dahl viser frem sin Oslo-leilighet i «4-stjerners middag» her:[obj:media:9647]