Dødsfall under Will Young-konsert

Pådro seg alvorlige hodeskader og døde.

TRAGISK ULYKKE: Like før Will Young skulle entre scenen i Kent, døde en scenearbeider i en tragisk ulykke. Foto: Stella Pictures
TRAGISK ULYKKE: Like før Will Young skulle entre scenen i Kent, døde en scenearbeider i en tragisk ulykke. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: En scenearbeider omkom torsdag kveld under en konsert med den tidligere Idol-vinneren Will Young (31). Det er det britiske The Sun som melder.

Avisen skriver at det hevdes at mannen, som var i 40-årene, fikk et elektisk støt før han falt og pådro seg alvorlige hodeskader.

Flere fans stod og ventet på at konserten skulle begynne da ulykken skjedde. De fikk beskjed om at det hadde vært en alvorlig hendelse bak scenen, og at showet var utsatt.

- Ryktene begynte å svirre om at en person hadde omkommet, og en som jobbet med sikkerheten fortalte at det var en i crewet som hadde fått elektrisk støt. Vi ble spurt om noen hadde sett noe, men de ville ikke fortelle hva som hadde skjedd, forteller en tilskuer til The Sun.

Konserten, som ble avholdt i Kent i England, ble ikke avlyst, og Will gikk på scenen som planlagt. Men det virket ikke som om artisten hadde fått med seg hva som virkelig hadde skjedd, da han mot slutten av konserten utbrøt:

- Noen har hatt en ulykke i kveld, så la oss gi ham en stor applaus og håpe at han blir fort bra igjen.

Ifølge The Sun hadde scenearbeiderens hjerte stoppet. Han ble fraktet til sykehus i all hast, men livet stod ikke til å redde.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Toppmodell funnet død