POPULÆR: Mediedekningen har vært enorm etter at Michael Jackson brått døde torsdag kveld. Nå er et bilde av hans siste øyeblikk solgt til OK! Magazine for tre millioner kroner. Foto: stella
POPULÆR: Mediedekningen har vært enorm etter at Michael Jackson brått døde torsdag kveld. Nå er et bilde av hans siste øyeblikk solgt til OK! Magazine for tre millioner kroner. Foto: stellaVis mer

Dødsbilde solgt for 3 mill

- Jeg håper det vil provosere leserne...

SEHER.NO: Et nærbilde av en døende Michael Jackson, skaper nå debatt både i USA og Storbritannia, etter at den britiske utgaven av bladet OK! har kjøpt det for over tre millioner kroner.

Bildet - som ble tatt mens Michael Jackson lå bevisstløs på en båre utenfor sitt hjem i California torsdag, blir trykket over store deler av forsiden i denne ukens utgave av det populære magasinet.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg fra Jackson-fansen, men redaktør Sarah Ivens hevder bladet valgte å kjøpe og trykke det for vise de mange sidene ved den eksentriske popstjernen.

- Jeg håper at coveret provoserer leserne. Det feirer mannen, men viser også at han er eksentrisk karakter, som levde et kontroversielt liv, sier hun ifølge nettstedet Brandrepublic.com.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skrev grusom historie om barna

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.