Anne Heche

Dødsårsaken klar

Skuespilleren døde dager etter at hun krasjet 5. august.

DØDE: Den kjente skuespilleren Anne Heche døde.Foto: Jordan Strauss/Invision/AP
DØDE: Den kjente skuespilleren Anne Heche døde.Foto: Jordan Strauss/Invision/AP Vis mer
Publisert

5. august krasjet Anne Heche (53) inn i et hus i Los Angeles med bilen sin. Hun havnet i koma og ble erklært død 12. august, men ble holdt kunstig i live til 14. august mens organene hennes ble donert.

Ifølge politiet var Heche påvirket av narkotiske stoffer da hun krasjet. Nå har rettsmedisineren kommet med sin rapport om dødsårsaken, melder flere amerikanske medier, blant annet People Magazine.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Kollisjon

Los Angeles County Medical Examiner-Coroner opplyser at Heche døde av å ha inhalert røyk og pådratt seg brannskader. Hun pådro seg også bruddskader som bidro til tilstanden hennes etter kollisjonen.

Det oppsto en brann etter kollisjonen, og det tok tid før brannmannskaper klarte å redde Heche ut av bilen hennes, en Mini Cooper.

Myndighetene i Los Angeles har også konkludert med at dødsfallet var en ulykke. Politiet har derfor avsluttet etterforskningen.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Kondolanser

Heche ble først kjent i såpeoperaen «Another World» på slutten av 80-tallet, før hun ble en av Hollywoods største stjerner sent på 90-tallet.

Hun var stadig vekk å se på magasinforsider og i storfilmer der hun spilte mot skuespillere som Johnny Depp og Harrison Ford.

En rekke kjente personer i Hollywood har sendt støttemeldinger og kondolanser etter ulykken.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg om sin kreftsyke søster i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Heche hadde et romantisk forhold til talkshow-verten og komikeren Ellen DeGeneres på slutten av 1990-tallet.

Hun hadde sønnen Homer (20) med eksmannen Coley Laffoon og sønnen Atlas (13) med eksen James Tupper.

LES OGSÅ: Døde mens han sov

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer