Anne Heche

Dødsårsaken klar

Skuespilleren døde dager etter at hun krasjet 5. august.

DØDE: Den kjente skuespilleren Anne Heche døde.Foto: Jordan Strauss/Invision/AP
DØDE: Den kjente skuespilleren Anne Heche døde.Foto: Jordan Strauss/Invision/AP Vis mer
Publisert

5. august krasjet Anne Heche (53) inn i et hus i Los Angeles med bilen sin. Hun havnet i koma og ble erklært død 12. august, men ble holdt kunstig i live til 14. august mens organene hennes ble donert.

Ifølge politiet var Heche påvirket av narkotiske stoffer da hun krasjet. Nå har rettsmedisineren kommet med sin rapport om dødsårsaken, melder flere amerikanske medier, blant annet People Magazine.

Kollisjon

Los Angeles County Medical Examiner-Coroner opplyser at Heche døde av å ha inhalert røyk og pådratt seg brannskader. Hun pådro seg også bruddskader som bidro til tilstanden hennes etter kollisjonen.

Det oppsto en brann etter kollisjonen, og det tok tid før brannmannskaper klarte å redde Heche ut av bilen hennes, en Mini Cooper.

Myndighetene i Los Angeles har også konkludert med at dødsfallet var en ulykke. Politiet har derfor avsluttet etterforskningen.

Kondolanser

Heche ble først kjent i såpeoperaen «Another World» på slutten av 80-tallet, før hun ble en av Hollywoods største stjerner sent på 90-tallet.

Hun var stadig vekk å se på magasinforsider og i storfilmer der hun spilte mot skuespillere som Johnny Depp og Harrison Ford.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer