Angus Cloud:

Dødsårsaken er klar

TV-stjernen ble 25 år gammel.

DØD: Det gikk en sjokkbølge gjennom Hollywood da Angus Cloud døde i sommer. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, File/NTB
DØD: Det gikk en sjokkbølge gjennom Hollywood da Angus Cloud døde i sommer. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, File/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer kom nyheten om at «Euphoria»-stjernen Angus Cloud (25) var død.

Nå melder TMZ at Cloud døde av en utilsiktet overdose av blant annet fentanyl, kokain og metamfetamin.

25-åringen spilte en av hovedrollene i sesong en og to av den populære TV-serien «Euphoria» på HBO Max. Der spilte han narkolangeren Fezco «Fez» O'Neill.

Cloud gikk bort 31. juli i år.

- Det er med tungt hjerte at vi i dag måtte ta farvel med et fantastisk menneske. Som kunstner, venn, bror og sønn var Angus spesiell for oss alle på så mange måter, het det i familiens uttalelse fra 1. august.

KRITISKE: Ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» er endelig her, men det er én ting seerne ikke er like imponert over etter å ha sett første episode. Vis mer

Familien fortalte at Cloud tidligere hadde vært åpen om utfordringer med sin egen mentale helse og at han tidligere i sommer fulgte sin far til graven.

- Den eneste trøsten vi har, er å vite at Angus nå er gjenforent med sin far, som var hans beste venn, het det i uttalelsen.

LES OGSÅ: Sophie Turner saksøker Joe Jonas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer