Dødsårsaken er klar

Det var ikke rusmidler som drepte Sage Stallone.

TIDLIG DØD: Det er nå klart at Sage Stallone døde av et hjerteinfarkt.  Foto: FameFlynet Norway
TIDLIG DØD: Det er nå klart at Sage Stallone døde av et hjerteinfarkt. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av juli ble eldstesønnen til «Rocky»-skuespiller Sylvester Stallone (66) funnet død i sitt hjem i Los Angeles. Sage Stallone ble bare 36 år gammel og det brå dødsfallet skapte overskrifter verden rundt.

Det har frem til nå ikke vært klart hva som forårsaket Sages bortgang, men amerikanske medier var raskt ute med å antyde at han kunne ha tatt en pilleoverdose. De skrev også at politiet hadde mistanke om at Stallone solgte dop.

Torsdag kveld ble derimot resultatet av obduksjonen offentliggjort, og det viser seg at 36-åringen døde av et hjerteinfarkt. Ifølge TMZ er det uvanlig å dø av dette i så ung alder, men Sage skal ha hatt hjerteproblemer.

Sylvester var selvsagt knust etter sønnens dødsfall. I tillegg mistet han nylig sin søster Toni Ann.  

Sage Moonblood Stallone var den eldste sønnen til Sylvester Stallone og hans første kone Sasha Czack (61), som var gift fra 1974 til 1985. Sage hadde roller i to av farens filmer, «Rocky V» og «Daylight».

Han jobbet både som skuespiller, produsent og regissør. I tillegg drev han firmaet Grindhouse Releasing sammen med Bob Murawski (48). De jobbet med restaurering og bevaring av exploitation-filmer av god kvalitet, noe som også medførte samarbeid med kameraten og kultregissøren Quentin Tarantino (49). 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trøstet seg på ferie med døtrene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer