Dødsårsaken er kjent - døde ikke av bilkrasjet

Ifølge obduksjonsrapporten var det brannen som drepte skuespiller Paul Walker, skriver TMZ.

STYGG ULYKKE: Bilulykken fant sted i Santa Clarita, da bilen Paul Walker var passasjer i traff en stolpe på motorveien i Los Angeles, ble totaltskadd og tok fyr. Sjåføren var skuespillerens kompis Roger Rodas. Også han omkom i ulykken. Foto: Splash News/ All Over Press
STYGG ULYKKE: Bilulykken fant sted i Santa Clarita, da bilen Paul Walker var passasjer i traff en stolpe på motorveien i Los Angeles, ble totaltskadd og tok fyr. Sjåføren var skuespillerens kompis Roger Rodas. Også han omkom i ulykken. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er under en uke siden den populære skuespilleren Paul Walker (40) mistet livet i en stygg bilulykke da bilen han satt i krasjet med en stolpe og tok fyr i Santa Clarita i Los Angeles.

Også 40-åringens kompis Roger Rodas (38) som kjørte bilen, en rød Porsche Carrera GT, omkom i ulykken.

TMZ melder at obduksjonsrapporten nå er klar, og ifølge rapporten døde ikke «The Fast and The Furious»-skuespilleren av selve bilkrasjet - men av brannen som oppsto som følge av krasjet.

Rodas skal ha dødd momentant av krasjet.

Det var til å begynne med umulig for rettsmedisinerne å identifisere dem fordi de ble for hardt skadd i brannen. Rettsmedisineren ble nødt til å vente på tannkortene før deres identitet kunne bli slått fast med sikkerhet - og ifølge rapporten var det Walker og Rodas som omkom i ulykken.

Grunnen til selve ulykken etterforskes fremdeles av politiet, melder nettsiden videre.

Walker etterlater seg datteren Meadow (15), mens Rodas hadde en sønn på åtte år.

LES OGSÅ: Paul Walkers far klarte ikke holde tårene tilbake

Se Vin Diesels rørende hyllest til kompisen på ulykkesstedet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer