<strong>MISTENKELIG DØDSFALL:</strong> Forrige uke ble Kim Porter, den tidligere kjæresten til rapper Sean Combs (t.h.), funnet død i sitt eget hjem. Etter obduksjonen er dødsårsaken fremdeles ukjent. Foto: NTB Scanpix
MISTENKELIG DØDSFALL: Forrige uke ble Kim Porter, den tidligere kjæresten til rapper Sean Combs (t.h.), funnet død i sitt eget hjem. Etter obduksjonen er dødsårsaken fremdeles ukjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Porter obdusert:

Dødsårsaken er fortsatt et mysterium

Diddys ekskjæreste ble funnet død i sitt eget hjem. Foreløpig er det ukjent hva som forårsaket dødsfallet.

Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kom nyheten om at den amerikanske skuespilleren og modellen Kim Porter var død, 47 år gammel.

Stjernen ble funnet død i sitt eget hjem torsdag og skal ifølge flere utenlandske medier ha fått hjertestans. Dødsbudskapet ble bekreftet av Porters representant overfor CNN.

Ukjent dødsårsak

Det har foreløpig vært ukjent hva stjernen døde av, og ifølge People ble det utført obduksjon av Porter kort tid etter dødsfallet. Det amerikanske nettstedet skriver nå at selv etter obduksjonen, er dødsårsaken fremdeles et mysterium.

- 16. november ble en obduksjon utført på Porter. Svaret på dødsårsaken ble utsatt i påvente av ytterligere tester, har en talsperson for rettsmedisineren i Los Angeles uttalt.

Ifølge dødsattesten, som The Blast har fått tilgang på, er det ventet at stjernen skal begraves i Columbus, Georgia. Når begravelsen vil finne sted er foreløpig ukjent, ifølge People.

<strong>VAR KJÆRESTER:</strong> Kim Porter og «P. Diddy» var et par i mange år. Her sammen i 2005. Foto: NTB scanpix
VAR KJÆRESTER: Kim Porter og «P. Diddy» var et par i mange år. Her sammen i 2005. Foto: NTB scanpix Vis mer

Var syk

- Jeg kan dessverre bekrefte at Kim Porter har gått bort. Jeg ber om at familien får fred i denne perioden, uttalte talspersonen for stjernen da dødsfallet ble kjent.

Politikilder fortalte til CNN at de mottok en telefonsamtale fra Porters hjem, der det ble fortalt om hjertestans. Hun skal angivelig ha lagt seg tidlig fordi hun ikke følte seg bra, og da familien prøvde å vekke henne torsdag, var hun død.

Kilder uttalte at hun skal ha vært syk den siste tida, men at det ikke var noe mer alvorlig enn en forkjølelse. Hun tok derfor vitaminer og enkelte medisiner for å få bukt med sykdommen.

<strong>I SORG:</strong> Porter og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen. Paret var sammen fra 1994 til 2007. Foto: NTB scanpix
I SORG: Porter og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen. Paret var sammen fra 1994 til 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Mer enn sjelevenner

Kim Porter var kanskje aller mest kjent for sitt turbulente forhold med rapperen Sean «Diddy» Combs (49).

Søndag kom rapperen selv med en rørende hyllest til ekskjæresten på Twitter og Instagram.

- De siste tre dagene har jeg prøvd å våkne opp fra dette marerittet. Men det har jeg ikke klart. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre uten deg, baby. Jeg savner deg så mye. I dag skal jeg hylle deg. Jeg skal prøve å finne ord for å forklare vår uforklarlige forhold, skrev Combs.

Innlegget inneholdt også en video av ham selv sammen med Porter hvor de poserer sammen under en fotoseanse for Essence Magazine. Som modell prydet Porter forsiden av både Runway og Essence. Hun var også skuespiller i serier som «Law & Order» og «Wicked Wicked Games».

Porter og Combs møttes i 1994 og var sammen av og på fram til de gikk fra hverandre i 2007. De fikk tvillingjentene D´Lia Star og Jessie James i 2006 og sønnen Christian Casey i 1998. Porter hadde også sønnen Quincy fra et tidligere forhold.

- Vi var mer enn bestevenner. Vi var mer enn sjelevenner, skrev Combs på Twitter.

LES OGSÅ: Playboy-modell funnet drept i eget hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer