MORDGÅTE: I påskekrimmen "Døden på Oslo vest" må etterforsker Lene Alexandra Øien oppklare mordet på Kirby Ann Basken, Tor Milde, Adam Schjølberg og Jenny Jensen er alle mistenkte. Foto: Per Ervland
MORDGÅTE: I påskekrimmen "Døden på Oslo vest" må etterforsker Lene Alexandra Øien oppklare mordet på Kirby Ann Basken, Tor Milde, Adam Schjølberg og Jenny Jensen er alle mistenkte. Foto: Per ErvlandVis mer

Døden på Oslo vest

Klarer du å finne morderen i vår kjendis-påskekrim?

SEHER.NO: "Det er en kald morgen i påskeferien. Dansebanddronning Jenny Jenssen er travelt opptatt med å legge ut påskeegg i hagen. Med seg har hun musikkjournalist Tor Milde og Sangstjerner-vinner Adam Schjølberg. Men den gode påskestemningen får en brå slutt..."

Slik begynner Seher.nos påskekrim "Døden på Oslo vest" - et stjernespekket mordmysterium hvor alle er mistenkte!

I rollene møter du også regjerende Frøken Norge, Kirby Ann Basken, og ikke minst modell og artist Lene Alexandra Øien i rollen som sexy politietterforsker.

Se bilder fra innspillingen her!

Og dersom du løser mysteriet er det flotte premier i vente! Vinneren får et gavekort i en bokhandel til en verdi av 2000 kroner, og kan boltre seg i krimbøker og annen moro til langt over påske. I tillegg får to vinnere halvårsabonnementer på Se og Hør.

Se "Døden på Oslo vest" her og send inn løsningen til denne adressen!

God påske og god fornøyelse:

[obj:media:6244]