<strong>I HARDTRENING:</strong> Gerard Butler har i flere måneder øvet seg på å surfe til sin rolle i den kommende filmen «Of Men and Mavericks». Her surfer han i Malibu i juni. Foto: All Over Press
I HARDTRENING: Gerard Butler har i flere måneder øvet seg på å surfe til sin rolle i den kommende filmen «Of Men and Mavericks». Her surfer han i Malibu i juni. Foto: All Over Press Vis mer

Døden nær etter surfeulykke

Filmstjernen Gerard Butler ble kjørt til sykehus i hui og hast.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Gerard Butlers helsetilstand er fortsatt uviss, etter at han søndag skadet seg stygt i en surfeulykke på settet til filmen «Of Men and Mavericks».

Ulykken skjedde ifølge Daily Mirror da Butler ble truffet av en sjeldent stor bølge, og trukket under flere ganger, før filmcrewet klarte å komme ham til unnsetning.

Øyenvitner sier ifølge avisen at ulykken fort kunne ha fått et dødelig utfall.

- Han ble trukket under to bølger og truffet av fire-fem i hodet mens han var over overflaten. Da de fikk ham på land, hadde han blikket til de som har hatt en nær-døden opplevelse, sier surferen Frank Quirarte.

Ulykken skjedde på nesten samme plass som en annen surfer døde for ett år siden.

Butler (42) - som tidligere har spilt i filmer som «300», «The Bounty Hunter» og «Law Abiding Citizen» - tilbragte natten på sykehuset Stanford Medical Center, men foreløpig er det ikke kjent hvor alvorlige skadene er.

Bølgene på stedet Butler surfet kan ifølge Daily Mirror bli over fire meter høye.

Quirarte hevder Gerard Butler aldri skulle ha prøvet seg på å surfe der.

- Han hadde ikke noe der å gjøre, sier Quirarte til Daily Mail.

  Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Raser ned i vekt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer