- OFFER FOR FEILMEDISINERING: Den tidligere tennisstjernens Jennifer Capriati ble offer for en overdose etter en legetabbe, hevder hennes familie. Foto: All Over Press
- OFFER FOR FEILMEDISINERING: Den tidligere tennisstjernens Jennifer Capriati ble offer for en overdose etter en legetabbe, hevder hennes familie. Foto: All Over Press Vis mer

- Døden nær etter legetabbe

Hun ble offer for en overdose av medisiner, sier tennisstjernens familie.

SEHER.NO: Familien til tennisstjernen Jennifer Capriati (34) raser mot hennes lege etter at den tidligere French Open og Australian Open-vinneren søndag ble fraktet til sykehus i ambulanse.

De ansatte ved Capriatis hotell skal ifølge nettstedet TMZ.com ha slått alarm, fordi de fryktet hun var i ferd med å dø.

Flere kilder skal ha sagt til nettstedet at Capriati - som tidligere har slitt med narkotikaproblemer - hadde tatt en overdose, men det avviser tennisstjernens familie.

Talsmann for familien, Lacey Wickline, sier til People at Jennifers kritiske tilstand var et resultat av feilmedisinering.

- Vi vil gjøre alle oppmerksomme på at Jennifer er i ferd med å komme til hektene på et sykehus i Florida. Hun ble offer for en overdose av medisiner som hennes personlige lege ga henne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: Til sykehus etter overdose-alarm