Døden nær av hjernesvulst

Moods Of Norway-gründer Peder Børresen måtte operere etter sjokkbeskjeden i 2008.

ALVORLIG SYK: I 2008 oppsøkte Moods-gründeren lege etter å ha opplevd problemer med hørselen. Årsaken viste seg å være en livstruende hjernesvulst, som Børresen først tok seg tid til å fjerne etter flere oppdrag med Moods Of Norway.. Foto: Stella Pictures
ALVORLIG SYK: I 2008 oppsøkte Moods-gründeren lege etter å ha opplevd problemer med hørselen. Årsaken viste seg å være en livstruende hjernesvulst, som Børresen først tok seg tid til å fjerne etter flere oppdrag med Moods Of Norway.. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Peder Børresen (36) har i mange år gjort suksess med klesmerket Moods Of Norway i både inn- og utland, men i 2008 kunne eventyret fått en brå stopp for gründeren. Det skriver VG.

Etter å ha opplevd problemer med hørselen besøkte Børresen lege både i Stryn og i Oslo, og fikk utført en MR-scanning av hodet. Resultatet av undersøkelsen fikk han på andre siden av jorden, under en motemesse i Tokyo, skriver avisen.

Børresen hadde en stor hjernesvulst, som ville koste ham livet om han ikke ble operert.

- Å få en slik beskjed mens vi var i Japan, på et av de mange høydepunkter med Moods, var en litt spesiell kontrast.

Det forteller han i en bok om Moods-gutta som utgis av forlaget Cappelen Damm torsdag neste uke, ifølge VG. «Hvordan gjøre bestemor stolt - om gründerskap, kreativitet og annet fanteri» er skrevet av journalist Randi Fuglehaug.

LYST PÅ LIVET: Peder Børresen, her med sin kjære Camilla Abry, valgte å se på alt det morsomme han hadde opplevd da han ble livstruende syk. Foto: Stella Pictures
LYST PÅ LIVET: Peder Børresen, her med sin kjære Camilla Abry, valgte å se på alt det morsomme han hadde opplevd da han ble livstruende syk. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fokus på det positive

Operasjonen, som varte i 14 timer, var heldigvis vellykket, men i dag er Børresen helt døv på det ene øret. På tross av dramatikken rundt hjernesvulsten, tok klesgründeren opplevelsen med overraskende mye fatning.

- Jeg ville mye heller få den beskjeden på en karaokebar i Tokyo enn foran TV-en hjemme, forteller Peder Børresen videre i boken, skriver VG.

I dag er 36-åringen lykkelig sammen med designer Camilla Abry, og stolt småbarnsfar til sønnen Eleon (snart 2).

LES OGSÅ: Tone sang bursdagssangen i drilldrakt

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer