TIL SYKEHUS: Morten Juul Hansen hadde 4,0 i promille. De fleste mennesker er døden nær med et slikt alkoholnivå i blodet! Foto: Faksimile, BT
TIL SYKEHUS: Morten Juul Hansen hadde 4,0 i promille. De fleste mennesker er døden nær med et slikt alkoholnivå i blodet! Foto: Faksimile, BTVis mer

Døden nær av fotballfyll

Oppryksfesten ble litt for fuktig for den danske fotballspilleren Morten Juul Hansen.

Til sykehus!

SEHER.NO:
Opprykk er festlige saker og absolutt verdt en fest, men det spørs om ikke danske Lyngbys stjernespiller Morten Juul Hansen skulle gått litt tidligere hjem fra feiringen søndag kveld.

For den fuktige festen sendte Juul Hansen rett til sykehuset - med vanvittige 4,0 i promille! Ifølge Wikipedia vil de fleste mennesker være døden nær med så høyt alkoholnivå i blodet.

- Det var varmt den ettermiddagen og på tom mave kan sprit være litt hardt, forteller Lyngbys assistenttrener Bent Christensen til danske BT og avslører at den festglade fotballspilleren først kom hjem fra sykehuset neste dag.

Ifølge BT skal spillernes alkoholinntak ha vært basert på store mengder Bacardi Breezers, vodka og champagne, men noen konsekvenser vil fylleskandalen ikke få.

- Det ville først fått konsekvenser for Morten om han for eksempel hadde kjørt beruset vekk i sin bil eller hadde slått en lagkamerat, sier trener Kasper Hjulmand.

Det er sannelig godt å være dansk i Danmark også, gitt...

FLERE FOTBALLSKANDALER: Her er skandalelandslaget!