Døden nær av dop

Tittelen på The Darkness' mest kjente låt kunne like godt vært "I belive in a thing called dope"...

LEVDE HARDT: Justin Hawkins tjente fett med penger som vokalist i The Darkness. Nå har det meste blitt blåst på dop og alkohol... Foto: All Over Press
LEVDE HARDT: Justin Hawkins tjente fett med penger som vokalist i The Darkness. Nå har det meste blitt blåst på dop og alkohol... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hardt liv!

SEHER.NO: Justin Hawkins ga seg i går som vokalist i det populære rockebandet The Darkness fordi han ikke klarte å ligge unna kokainen. I løpet av de siste tre årene har sangeren brukt over to millioner på narkotika!

- Noen ganger holdt jeg det gående fire dager i strekk kun på kokain og alkohol. Jeg ble hemmelighetsfull, voldelig og en utrivelig fyr å være sammen med, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

I august la han seg inn på den eksklusive London-klinikken The Priory - der han sang drikkeviser med andre kjente rusmisbrukere.

Hawkins hevder nå å ha vært rusfri i ni uker, og satser på å starte om igjen med sitt nye band British Whale.

-Det føles som om jeg har mistet tre år av livet mitt. Det er flere perioder jeg ikke husker noe fra, sier han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer