TØFF: Colin Farrell innrømmer nå at alkoholen var nær ved å ta livet av ham for noen år siden. Foto: All Over Press
TØFF: Colin Farrell innrømmer nå at alkoholen var nær ved å ta livet av ham for noen år siden. Foto: All Over PressVis mer

Døden nær av alkohol

Colin Farrell avslører at han har drukket alkohol siden han var 14 år gammel!

SEHER.NO: Den barske skuespilleren Colin Farrell (32) avslører at alkoholen nesten tok livet av ham. Han forteller også at han begynte å drikke allerede da han var 14 år gammel.

- Jeg hadde drukket siden jeg var 14. Jeg var fryktelig syk. Jeg måtte stoppe før det var for sent, sier Farrell ifølge Femalefirst.

Tidligere har Farrell fortalt at han innså alvoret da han ble pappa for første gang i 2004. Kort tid etter fødselen sjekket han inn på rehab for å få bukt med blant annet pilleavhengighet...

- Nå vil jeg bare se sønnen min vokse opp, jeg vil være vennen hans og faren hans, og henge rundt ham. Han er den største prioriteringen i livet mitt, sa han kort tid etter sønnen James' fødsel.

Nå innrømmer han at alkoholen var nær ved å ta livet av ham.

- Jeg hadde ikke noe valg. Det var tøft, men jeg var døende. Jeg måtte kjempe for å ikke bryte fullstendig sammen. Jeg var helt borte. Jeg er utrolig heldig som kom meg ut av det, forteller skuespilleren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Colin viste sin radmagre kropp