Dødelig forfengelighet

Komedie: Døden kler henne

RADARPAR: Bruce Willis og Goldie Hawn i "Døden kler henne". Foto: NRK
RADARPAR: Bruce Willis og Goldie Hawn i "Døden kler henne". Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Meryl Streep, Bruce Willis og Goldie Hawn velter seg i forfengelighet, sjalusi og mord i denne svarte komedien om jakten på evig ungdom og skjønnhet. Med spesialeffekter av en egen klasse er det duket for galskap.

Det hele foregår selvfølgelig i Beverly Hills, der et perfekt ytre er kjøpt og betalt for av de som gjør hva som helst for være unge og vakre.

Madeline Ashton (Streep) er en selvopptatt forretningskvinne som ser sin skjønnhet falme like fort som karrieren. Hennes erkerival er den tidligere venninnen Helen Sharp (Hawn), som nå har transformert seg til en blendende vakker forfatter.

Bak de falske smilene skjuler det seg hat og bitter sjalusi, og kampen står om den plastiske kirurgen Dr. Ernest Menville (Willis). De to rivalinnene kommer til et punkt der ingenting lenger tilfredsstiller deres krav til et vakkert utseende, og jakten på noe ekstraordinært blir desperat.

Løsningen blir fantastisk, ekstrem og grotesk når de i all hemmelighet kommer i kontakt med en mystisk og vakker skapning som besitter selve ungdomskilden – spilt av Isabella Rossellini.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer