Døde Smith av puppene?

I stedet for å amme, la Anna Nicole seg inn på sykehuset for å forstørre brystene.

DØD: Anna Nicole Smith fødte Danniellynn for fem måneder siden - kort tid før sønnen Daniel døde. Men hva døde Anna Nicole egentlig av? Foto: All Over Press
DØD: Anna Nicole Smith fødte Danniellynn for fem måneder siden - kort tid før sønnen Daniel døde. Men hva døde Anna Nicole egentlig av? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Les alt om Anna Nicoles tragiske dødsfall her!

SEHER.NO:
Det har den siste uka gått flere rykter om hva som egentlig var dødsårsaken til Anna Nicole Smith, som gikk bort 8. februar.

Det har flere ganger blitt sagt at den barmfagre superblondinen, som ble 39 år, døde av en blanding av antidepressive tabletter, Valium, smertestillende og antibiotika, ikke helt ulikt det hennes sønn gjorde i fjor.

Noen leger hevder også at Smith forstørret brystene kort tid etter å ha født den nå fem måneder gamle Dannielynn, og at hun var gitt ti ulike piller for å lette smertene i etterkant.


Hvem er egentlig Dannielynns far? Les mer her.

LES OGSÅ: Anna Nicoles siste film rett på DVD

- Det er uheldig å ta så mange forskjellige piller. Noen antidepressiver kan forårsake hjerteproblemer etter operasjoner. Valium kan forårsake pusteproblemer, forteller kvinnelegen Dr. Sarah Jarvis til Daily Mirror.

I går avslørte kjendisnettstedet TMZ.com bilder av Smiths kjøleskap, som ifølge dem var proppet med blant annet metadon og slankedrikker - men det blir skrevet flere steder at bildene er falske.


SE HER: Annas hus robbet kort tid etter dødsfallet


Men hva som egentlig drepte den tidligere Playboy-modellen vil man få svar på innen et par uker ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer