Teigens manager:

Døde samme dag han ble innlagt

Manager Trond Lie besøkte Jahn Teigen forrige uke.

STORE DRØMMER: På slutten av sitt liv hadde Jahn Teigens virkelighet blitt større enn hans drømmer, sier hans manager. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør
STORE DRØMMER: På slutten av sitt liv hadde Jahn Teigens virkelighet blitt større enn hans drømmer, sier hans manager. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trond Lie, som var Jahn Teigens mangeårige venn og manager, dro ofte til Sverige på besøk til den folkekjære artisten. Forrige uke ble det siste møtet.

- Jeg var på et vanlig besøk hos Jahn. Vi pratet sammen som vanlig, det var ikke noe spesielt med dagen, sier Lie til Dagbladet.

Ifølge Lie ble Jahn Teigen lagt inn på sykehuset mandag. Allerede samme dag døde han, 70 år gammel.

Teigen etterlater seg datteren Sara Skorgan Teigen (35), som han fikk med Anita Skorgan (61), som han var gift med fra 1984 til 1987.

Lie sier at Jahn Teigen var klar over hvor mye han hadde oppnådd i løpet av sin karriere.

- Han begynte å få mange ærespriser og utmerkelser over lav sko. Han sa til meg at virkeligheten overgikk drømmene. Jahn var en drømmer, og alt han drømte om gikk i oppfyllelse. Virkeligheten ble på en måte større enn drømmene, sier manageren.

Lie forteller videre at Teigen var mer enn bare en sanger og låtskriver.

- Det er jo det de fleste kjenner han som, men han var jo både programleder, skuespiller og underholder. Han var alt. Han var en unik artist på veldig mange ulike plan, sier Lie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer