Jasmin Voutilainen:

Døde: - Ropte om hjelp

Den finske skuespilleren og influenseren Jasmin Voutilainen ble bare 27 år gammel. Nå forteller hennes nærmeste om den vanskelige tida før hun døde.

BLE BARE 27 ÅR: Jasmin Voutilainen døde brått. Foto: Instagram
BLE BARE 27 ÅR: Jasmin Voutilainen døde brått. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Den finske skuespilleren og influenseren Jasmin Voutilainen gikk brått bort 17. mars i år, bare 27 år gammel.

Hun spilte i flere finske TV-serier og filmer og var i tillegg missedeltaker, realitydeltaker og en stor influenser i hjemlandet.

- Dyp depresjon

I forrige uke gikk hennes nærmeste ut og fortalt om Voutilainens dype depresjon og massive trakasseringen hun skal ha fått i sosiale medier som følge av kjendisstatusen.

I en uttalelse delt på den avdøde «MasterChef»-dommerens Instagram bekrefter familien det plutselige dødsfallet. Video: Master Chef Australia. Vis mer

- Jasmins hjerne begynte å lure seg selv. Folk kjeftet på henne hele tidej. Enten var hun for tjukk eller for tynn. Uansett hva hun gjorde var det galt. Mobbingen på sosiale medier var veldig vanskelig for Jasmin. I tillegg til hennes psykiske lidelser, forteller hennes nære venninne Laura Mononen til avisa Iltalehti forrige uke.

- Ba om hjelp

Ifølge venninnen skal Voutilainen ha bedt om hjelp flere ganger, senest på dagen hun døde.

- Den siste dagen tok hun kontakt med profesjonelle. Hun skal ha fått beskjed om at de ville ringe henne tilbake, men det skjedde aldri, sier Laura Moronen, når hun forteller om venninnas rop om hjelp.

Søndag er skuespillerens dødsannonse publisert i avisen Helsingin Sanomat. Der forteller familien om kjærligheten og savnet og takker for kondolansene.

LES OGSÅ: Døde brått: Kvinne arrestert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer