«Charterfeber»-Tove:

Døde ni måneder etter ektemannen

Tove Irene Olsen ble 64 år gammel.

DØDE: Tove Olsen, kjent fra blant annet «Charterfeber» er død, 64 år gammel. Det bekrefter nær familie overfor Se og Hør. Her avbildet med ektemannen Bjørge Olsen. Foto: TV3 / Nent Group
DØDE: Tove Olsen, kjent fra blant annet «Charterfeber» er død, 64 år gammel. Det bekrefter nær familie overfor Se og Hør. Her avbildet med ektemannen Bjørge Olsen. Foto: TV3 / Nent Group Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tove Irene Olsen, kjent fra «Charterfeber», gikk bort tidligere denne måneden. Det bekrefter nær familie overfor Se og Hør.

TV-profilen ble 64 år gammel.

Den tragiske nyheten om Toves dødsfall kommer under ett år etter det ble kjent at ektemannen, Bjørge Olsen, døde av hjertestans i april i fjor.

- Han fikk bukspyttkjertelbetennelse og var innlagt på sykehuset i fem uker. Han døde av hjertestans, uttalte kona til Fredriksstad Blad den gang.

ÅRETS ØYEBLIKK: Da Tove og Bjørge Olsen dro på ferie til utlandet for første gang, hadde de «Charterfeber» på slep. I 2019 vant de pris på «Gullruten». Video: TV3 Vis mer

Paret hadde da vært gift i 41 år, og har en sønn sammen. Tove har også en sønn fra et tidligere forhold.

- Et tungt år

Søsteren hennes forteller til Se og Hør at den siste tiden hadde vært tøff for Tove:

- Det var tungt for henne å miste Bjørge, og det har vært et stort savn.

Hun legger til at Tove har vært syk over en lengre periode, og at hun i fjor høst ble lagt inn på sykehus. Hun døde etter komplikasjoner etter en operasjon.

Søsteren forteller at familien tar dødsfallet svært tungt, men at fokuset nå er å passe på sønnene så godt de kan.

APPETITT: Bjørge og Tove Olsen stakk av med prisen for «Årets TV-øyeblikk på Gullruten. Etterpå feiret Bjørge på velkjent vis. Vis mer

- Det er de vi tenker mest på. Det har vært et tungt år for dem.

Tove var den mellomste av tre søsken, og søsteren forteller at de hadde et nært forhold.

- Jeg kommer til å huske Tove som en person som alltid var blid og glad, og lo veldig mye. Hun var omtenksom og hjelpsom. Vi var veldig nære og hadde et kjempefint forhold.

Vant Gullruten

Olsen og ektemannen har blitt kjente ansikter gjennom årene, etter at de dukket opp i både «Charterfeber» og «Handel i Grenseland».

I 2019 vant de pris for Årets TV-øyeblikk på Gullruten. Den gang vant de for øyeblikket der de forsøkte å skru på en lysbryter uten nøkkelkort.

LES OGSÅ: Ble pappa etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer