Ray Liotta:

Døde mens han sov

Stjernen ble 67 år gammel.

GIKK BORT: Skuespilleren døde på den Dominkanske rebublikk. Foto: Shutterstock/NTB
GIKK BORT: Skuespilleren døde på den Dominkanske rebublikk. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ray Liotta, som fikk sitt store gjennombrudd i krimklassikeren «Goodfellas» er død, melder Deadline.

Ifølge nettstedet døde Liotta på den Dominikanske republikk, hvor han var for å spille inn filmen «Dangerous waters». Skuespilleren døde mens han sov, 67 år gammel.

Ifølge TMZ er det ingen mistanke om noe kriminelt.

Aktiv skuespiller

Skuespilleren hadde den siste tiden returnert til det store lerretet, blant annet i «The Many Saints of Newark», «Marriage Story» og «No Sudden Move».

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

Han ble også ferdig med den Elizabeth Banks-regisserte «Cocaine Bear», og skulle opprinnelig spille i mot Demi Moore og Margaret Qualley i filmen med arbeidstittelen «The Substance», ifølge Deadline.

Han spilte også side om side med Taron Egerton i serien «Black Bird».

Liotta har tidligere vært nominert til Golden Globe for rollen som Ray Sinclair i «Something Wild» fra 1986.

I et intervju med People i november, fortalte skuespilleren at personligheten hans skiller seg fra de tøffe rollene han framfører på skjermen.

- Jeg har aldri vært i en slåsskamp, bortsett fra når jeg har spilt sport, og det var bare dytting og barnslige greier.

- Det er rart hvordan denne bransjen fungerer, fordi jeg har definitivt hatt en karriere som har vært opp og ned. For en eller annen grunn, har jeg vært mer opptatt dette året enn jeg har vært noen gang mens jeg har drevet med dette. Og jeg føler fremdeles at jeg ikke er der enda. Jeg tenker at det er så mye mer.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

Følger fars fotspor

Liotta etterlater seg datteren Karsen (23) fra sitt tidligere ekteskap til Michelle Grace. Karsen følger farens fotspor og er skuespiller, ifølge TMZ.

Skuespilleren etterlater seg også forloveden Jacy Nittolo. De forlovet seg jula 2020. Hun var med ham på innspillingen på den Dominikanske republikk.

Til People har stjernen tidligere snakket om å ikke ta familie for gitt. Selv var Liotta adoptert fra et barnehjem i New Jersey.

- Først forsto jeg ikke hvordan en forelder kunne gi opp et barn. Så jeg hadde den energien om at det var helt galt. Og så, da jeg endelig møtte min biologiske mor, var jeg ikke sint. Det er bare en annen reise.

LES OGSÅ: - Folk vil drepe meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer