<strong>KAN HA DRUKNET:</strong> Ifølge kilder viser obduksjonsrapporten av Whitney Houston at hun ble funnet med vann i lungene, men det er ennå for tidlig å fastslå om sangstjernen døde som følge av drukning. Foto: All Over Press
KAN HA DRUKNET: Ifølge kilder viser obduksjonsrapporten av Whitney Houston at hun ble funnet med vann i lungene, men det er ennå for tidlig å fastslå om sangstjernen døde som følge av drukning. Foto: All Over Press Vis mer

Døde med vann i lungene

Obduksjonsrapporten av Whitney Houston kan tyde på drukning, sier en kilde til amerikansk nettsted.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Obduksjonsrapporten av den avdøde sangstjernen Whitney Houston viser at hun hadde vann i lungene, men medisinske eksperter er nødt til å finne ut hvor mye for å kunne fastslå om Houston døde som et resultat av drukning, sier en rettslig kilde til TMZ.com.

Whitney ble funnetlivløs  i et badekar på sitt hotellrom på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles lørdag ettermiddag, og det spekuleres i at hun kan ha druknet.

Ifølge TMZ tror myndighetene at den 48 år gamle stjernen kan ha sovnet i badekaret eller mistet bevisstheten og druknet.

Ifølge kilder kan man ennå ikke fastslå om Whitney døde før eller etter hun havnet under vann, og det er fremdeles mulig at den legendariske artisten døde av andre årsaker enn drukning.
 
Whitney Houston skulle opptrådt på Grammy-utdelingen natt til mandag norsk tid, men ble i stedet hyllet av Jennifer Hudson (30) i en følelsesladet opptreden.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Erklært død etter 12 minutter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer