Igor og Grichka Bogdanoff:

Døde med seks dagers mellomrom

I forrige uke døde den franske TV-stjernen Grichka Bogdanoff. Seks dager senere døde tvillingbroren.

DØDE: Igor (t.v.) og Grichka Bogdanoff døde med seks dagers mellomrom. Her med førstnevntes kone Julie under filmfestivalen i Cannes i 2018. Foto: Loic Venance / AFP / NTB
DØDE: Igor (t.v.) og Grichka Bogdanoff døde med seks dagers mellomrom. Her med førstnevntes kone Julie under filmfestivalen i Cannes i 2018. Foto: Loic Venance / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

28. desember kom den triste nyheten om at den franske TV-stjernen Grichka Bogdanoff hadde gått bort. Han ble 72 år gammel. Det meldte flere franske medier, blant annet Le Parisien.

Ifølge nyhetsbyrået AFP ble dødsfallet bekreftet av Bogdanoffs agent.

- Omringet av kjærligheten fra sin familie og venner, gikk Grichka Bogdanoff fredelig bort 28. desember 2021, sa familien i en uttalelse via agenten, ifølge AFP.

Bare seks dager senere kom familien med et nytt dødsbudskap. Også tvillingbroren Igor hadde gått bort.

- I fred og kjærlighet, omgitt av barna og familien hans, dro Igor Bogdanoff til lyset mandag 3. januar 2022, lød uttalelsen fra familien. Også denne sendt ut av agenten.

FARVEL: Disse måtte vi ta farvel med i 2021. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Ikke vaksinert

Ifølge franske Nice-Matin ønsket ikke familien å gå ut med dødsårsaken, men begge skal ha vært innlagt på sykehus etter å ha blitt smittet av coronaviruset.

Avisen Le Monde hevder imidlertid at ingen av de to brødrene var vaksinert.

Grichka og Igor begynte sin TV-karriere på 80-tallet sammen.

Tvillingbrødrene, som har fått mye oppmerksomhet for utseendet sitt, har ifølge Le Monde tidligere benektet bruk av kosmetiske operasjoner.

De har også avslått at de har diagnosen akromegali, som ifølge Norsk Helseinformatikk er en sykdom som skyldes overproduksjon av veksthormon.

LES OGSÅ: Sterk oppfordring etter brorens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer