Carlos Marín:

Døde med corona - familien raser

Carlos Marín ble bare 53 år gammel. Nå vil familien etterforske dødsfallet.

DØDE MED CORONA: Artisten var lagt inn på sykehus med coronasmitte da han døde. FOTO: Ken McKay / Shutterstock / NTB
DØDE MED CORONA: Artisten var lagt inn på sykehus med coronasmitte da han døde. FOTO: Ken McKay / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før jul kom den triste beskjeden om at Il Divo-stjernen Carlos Marín hadde gått bort, bare 53 år gammel. Nyheten kom like etter den verdenskjente tenorpop-gruppen måtte avbryte sin juleturné på grunn av sykdom.

Det viste seg at Marín hadde blitt innlagt på sykehus og lå i respirator etter å ha blitt smittet av corona. Manageren opplyste om at artisten var vaksinert, men likevel ble svært dårlig og ble derfor lagt i kunstig koma.

53-åringen skal ha dødd da respiratoren ble slått av.

SLITER: Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliter hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

Vil etterforske dødsfallet

Nå vil artistens familie undersøke behandlingen han fikk da han var innlagt på sykehuset i Manchester. Det forteller familiens advokat, Alberto Martin til den britiske avisen Daily Mail.

- Jeg snakket med moren til Carlos dagen han døde, og hun sa at hun var overbevist om at hvis han hadde vært i Spania, kunne han ha overlevd, sa advokaten.

Han la til at han ikke er sikker om hun sa det i desperasjon etter å ha mistet sin egen sønn, men understreker at faktum er at sykehuset ikke klarte å holde ham i live.

Martin forklarer videre at det er grunnen til at han vil sette i gang en etterforskning av forløpet av Carlos Maríns sykehusinnleggelse.

- Det er noe vi må analysere når vi ser alle de medisinske dokumentene, fordi vi føler at de hadde tid til å få kontroll på situasjonen hans og forbedre ting slik at de kunne reddet livet hans, som var det viktigste.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

- Endte fatalt

Til den spanske avisa El Mundo forteller familiens advokat at etterforskningen er nødvendig fordi dødsfallet kom som et sjokk for familien.

- Vi kan ikke forstå det fordi han var i ferd med å komme seg. Lungene hans fungerte av seg selv, men plutselig gikk det nedover. Oksygenslangen måtte skiftes, og så endte det hele fatalt.

Manchester Royal Hospital, som var sykehuset hvor Marín var innlagt, har ikke gitt en kommentar til Daily Mail på grunn av deres taushetsplikt overfor pasienter.

En talsmann for det engelske sykehuset understreker imidlertid at sykehuset sender sine tanker til den verdenskjente sangerens familie og venner.

LES OGSÅ: Fikk kreft og corona: - Enorme smerter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer