Charlbi Dean:

Døde: - Ikke sikre på hva som skjedde

Modellens nære familie åpner seg om den plutselige bortgangen.

DØD: Modellen ble 32 år gammel. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
DØD: Modellen ble 32 år gammel. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uka ble det kjent at den Sør-Afrikanske modellen og skuespilleren Charlbi Dean hadde gått bort i en alder av 32. Da sjokknyheten kom ble dødsårsaken omtalt som «uventet sykdom».

Dean, som er aktuell i filmen «Triangle of sadness» av Ruben Östlund, gikk bort på et sykehus i New York der hun befant seg sammen med forloveden Luke Volker (26).

I et intervju med Rolling Stone åpner nå broren Alex Jacobs (21) opp om søsterens plutselige dødsfall.

- Ikke helt sikre

«Black Lightning»-stjernen skal i forkant av dødsfallet ha kjent på hodepine, og derfor gått og lagt seg. Siden skal hun ha vekket kjæresten og tryglet han om å frakte henne til sykehuset.

OLIVIA NEWTON-JOHN ER DØD: «Grease»-skusepilleren ble 73 år gammel. Vis mer

- Vi er fortsatt ikke helt sikre på hva som skjedde. En obduksjon pågår, som vi vet kan ta litt tid. Men det vi har blitt fortalt er at hun hadde en virusinfeksjon i lungene, forteller Jacobs til magasinet, og legger til at alt skjedde innen et døgn.

Ifølge Jacobs var DC-stjernen involvert i en alvorlig bilulykke i 2009 og brakk ryggen og ribbeina. Han mener at skadene hun fikk da kan ha bidratt til hennes død.

- De fjernet milten hennes. Det hjelper med å bekjempe infeksjon og det kan ha noe å gjøre med det som skjedde. At milten hennes ikke var der kan ha bidratt til at hun ikke klarte å bekjempe infeksjonen, legger han til.

Forlovet

Dean og forloveden hadde datet i fire år, før de annonserte at de hadde folrovet seg 8. april. Det avslørte skuespilleren på sin Instagram-side.

Frieriet fant sted i New York der paret delte sitt første kyss.

I etterkant av sjokknyheten har også 26-åringen åpnet opp om forlovedens bortgang. I en video på Volkers Instagram-profil forteller han åpenhjertig om den siste tiden.

«Hei alle sammen. Jeg ville bare legge ut et bilde av Charlbi, men det er litt vanskelig», innleder han videoen.

«Og ville bare fortelle dere at jeg ser alle meldingene deres, all kjærligheten, og jeg setter pris på det. Jeg gjør virkelig det. Det er bare det at jeg ikke kan svare på dem akkurat nå. Men takk, folkens. Jeg setter pris på det. Jeg elsker dere», legger han til avslutningsvis.

Skuespiller Anne Heche (53) er død Vis mer

LES OGSÅ: Familien sperrer opp øynene: Hemmelige budskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer